Novi Kežman potpisao za Partizan: Visoki napadač izabrao poseban broj koji je svim navijačima u srcu!
Fudbaleri srpskog vicešampiona, Foto: Starsport©

parafirao

Novi Kežman potpisao za Partizan: Visoki napadač izabrao poseban broj koji je svim navijačima u srcu!

Sledeće godine je ustupljen Teleoptiku, gde ostaje do 2014, a zatim nastavlja karijeru u Spartaku iz Subotice (2014/15), Inđiji (2015/16), Voždovcu (2016/18) i Ferencvarošu od februara 2018. do prelaska u Partizan

Objavljeno: 15:12h

Druga akvizicija crno-beih u zimskom prelaznom roku je Dejan Georgijević. Stiže iz mađarskog Ferencvaroša na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa ugovora. Nosiće dres sa brojem 14.

Georgijević je povratnik u tabor crno-belih, pošto je još septembra 2011. godine prvi put prešao u Partizan iz Zemuna kao dečak od 17 godina. Tada je odigrao 10 utakmica i postigao 5 golova.

Sledeće godine je ustupljen Teleoptiku, gde ostaje do 2014, a zatim nastavlja karijeru u Spartaku iz Subotice (2014/15), Inđiji (2015/16), Voždovcu (2016/18) i Ferencvarošu od februara 2018. do prelaska u Partizan.

Dejan igra na mestu centarfora i prilikom prvog dolaska u Partizan stručnjaci su bili uvereni da će zajedno sa momcima iz Partizanove generacije 1994 biti nosilac igre u novom klubu sledećih nekoliko godina. Medijima ga je predstavio Ivica Iliev.

– Dolazi u pravom trenutku, kada je stasao u ozbiljnog igrača i onaj talenat koji je pokazivao kao dete, mislim da će sprovesti i u prvom timu Partizana i da će nam doneti puno golova i radosti. To je igrač sa karakteristikama koje se uklapaju u ideju koju želimo da sprovedemo na terenu i koju smo oformili kao modul kojem Partizan treba da teži. Ne sumnjam da će se brzo uklopiti i pokazati ono što ume i zbog čega je doveden, rekao je Iliev.

foto: Filip Plavčić

Georgijević je naglasio da je od početka želeo samo u Humsku.

– Srećan sam i uzbuđen zbog povratka kući, hvala i Ferencvarošu koji mi je omogućio da se vratim. Svima ću se maksimalno odužiti na terenu, ljudima koji veruju u mene, naviačima, zalagaću se za ovaj sveti grb i nadam se da ću golovima doprineti što boljim rezultatima. Imao sam još neke opcije, kao i Ferencvaroš, ali sam od starta pričao da želim samo u Partizan, to mi je bilo jedino bitno od samog početka. Ja sam dugo bio član ovog kluba, znam kako stvari ovde funkcionišu i šta znači nositi dres Partizana, izjavio je Georgijević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.