Zvezda zamrznula Humsku na -32: Partizanu ni igrač više nije pomogao u 150. večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

CRNO-BELI ŽALE ZBOG SUDIJE

Zvezda zamrznula Humsku na -32: Partizanu ni igrač više nije pomogao u 150. večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

Posle preokreta već u prvom poluvremenu, crveno-beli su uspeli da izdrže nalete najvećeg rivala. Bilo je nekoliko spornih odluka na štetu domaćih, o kojima će se pričati
Objavljeno: 21:48h
Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su u 150. večitom derbiju nad Partizanom sa 2:1 Humskoj
su nastavili svoj pobednički niz u Superligi 21. vezanoj
Spektakularna bakljada Delija na početku drugog poluvremena! (VIDEO) Meč je počeo odmeravanjem snaga na obe strane, a prva sporna situacija Mihajlović pao u kaznenom prostoru Zvezde nije dosudio penal za Partizan
Ivan Tomić isključenje
Grobari transparentom o Grujiću prozivali Delije! (FOTO)
Samo četiri minuta kasnije zatresla se mreža prvi put Sedrik Gogua, najbolji je bio u skoku Mihajlovića Grobari prozvali Vazuru da ih namešta policiji!
Crveno-beli su bili slabiji do tog trenutka, i nisu pokazivali preveliku donese u neku ruku neočekivano Grobari ponovo bakljadom prekinuli 150. večiti derbi! (VIDEO)
Argentinac je namestio loptu na nešto više od 20 metara Šaranova Srbije Pala prosidba na derbiju: Navijač Partizana na poluvremenu verio devojku! (FOTO) (VIDEO)
Dosta im je svega: Uprava kluba na meti besnih Grobara! (VIDEO) Na obe strane igralo se žustro, bez mnogo faulova, kvalitetno i dinamično, a u 34. minutu, Srnić Uga Vijeiru drugom derbiju postigao treći gol. Ovog puta glavom. Delije prozivale Božinova na zagrevanju pre meča! (VIDEO)
Tim rezultatom se otišlo na "veliki odmor" sigurno pričati u narednim danima. Dolazi do usijanja: Navijači Crvene zvezde utišali Grobare! (VIDEO) Na samom startu drugog dela, odlična akcija igrača Partizana signalizirao ofsajd. I to je još jedna sporna situacija Glođoviću njegovim pomoćnicima.
Dušan Vlahović je umesto Valerija Božinova utrčao na teren u 53. minutu 16 godina i 30 dana.
Poslednjih 20 minuta bilo je najteže po crveno-bele Luković Miodraga Božovića desetoricom do kraja.
Ipak, žestoki naleti crno-belih nisu doneli rezultat, pa je ostao aktuelan Tako je Zvezda ne samo osvojila nova tri boda u jubilarnom 150. "večitom derbiju" "+32".
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Petak: 3:1 0:1 0:0 2:1 2:1 0:0 1:2 Sva događanja u vezi sa novim susretom crno-belih i crveno-belih mogli ste da pratite u tekstualnom prenosu na Espreso.co.rs KRAJ MEČA! CRVENA ZVEZDA JE TRIJUMFOVALA U 150. VEČITOM DERBIJU! 98. minut - Vlahović je gađao donji levi ugao Kahrimana, ovaj odbio u korner doneo šokantno izjednačenje! 95. minut - Brani se Zvezda, a sudija je produžio još 4 minuta! 88. minut - Kahriman je u dva navrata hrabro intervenisao u duelu Alena Stevanovića.
83. minut - Žestoki naleti Partizana još uvek ne daju rezultat sebe 75. minut - Očekivano, crno-beli opsedaju gol Zvezde i svim silama se trude Miodraga Božovića sa tri defanzivna igrača Plavšića, koj ima ofanzivne karakteristike.
71. minut - Luković je startovao na Brašanca, dobio drugi žuti karton. Čini se crveno-bele na meču da se brane sa igračem manje ofanzivu 68. minut - Neke baklje su završile i u mreži Kahrimana, nastavljen 64. minut - Ponovo su Grobari "zamaglili" stadion bakljadom, a šanse
57. minut - Grujić je imao priliku iskosa sa leve strane da pogodi mrežu aut na drugi kraj terena. 53. minut - Dušan Vlahović će uskoro ući u igru, i tako postati najmlađi
47. minut - Mihajlović je zatresao mrežu, ali je linijski sudija
Delije su otvorile drugo
Printscreen/Arena Sport
Sve je spremno za početak drugih 45 minuta! 45. minut - FENOMENALNO PRVO POLUVREME PRIPALO JE CRVENO-BELIMA, GLEDALI SMO SJAJAN FUDBAL U PRVOM DELU 150. VEČITOG DERBIJA!
Printscreen/Flashscore.com
37. minut - Umalo tuča na terenu! Jovanović je startovao na Grujiću mnogo gore. 34. minut - GOOOOOOOL! Ugo Vijeira postiže svoj 16. prvenstveni pogodak i donosi preokret! Centrirao je Srnić, a Portugalac na pravom mestu zatresao mrežu!
30. minut - Bolji derbi nismo mogli da zamislimo. Dva sjajna gola za samo šest minuta. 26. minut - GOOOOOL! Zvezda dolazi do izjednačenja! Luis Ibanjez je sa oko 23 metra pogodio donji levi ugao Šaranova.
24. minut - Smušeno deluju crveno-beli posle primljenog gola pre 6 minuta, dok Gogua vlada čitavim terenom. 18. minut - GOOOOOOL! Sedrik Gogua na svom debiju postiže pogodak. Sjajan centaršut Mihajlovića u srce peterca, a tamnoputi štoper smestio je loptu glavom u gornji desni ugao Damira Kahrimana!
14. minut - Nemanja Mihajlović je pao u kaznenom prostoru Zvezde posle čega je Ivan Tomić dva minuta besneo
7. minut - Za sada je najviše igre na sredini terena, Zvezda pokušava preko Srnića Gogua za sada "komandant" odbrane
4. minut - Grujić je bio u prilici u šesnaestercu, ali je zaustavljen Grobari su na južnoj tribini napravili bakljadu, a meč će biti prekinut
Printscreen/Arena Sport
Tribine su ispunjene skoro do poslednjeg mesta.
Printscreen/Arena Sport
17:00 - Kapiteni su se dogovorili ko će napadati Srbije
Printscreen/Arena Sport
16:35 - Igrači su izašli na zagrevanje, ispred severne tribine bili su fudbaleri Partizana Naravno, navijači oba tima počeli protivničke igrače. Partizan: Šaranov, Bogosavac, Jovanović, Gogua, Bandalovski, Brašanac, S. Ilić, Stevanović, Mihajlović, Božinov. Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Pavićević, Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić, Srnić, Katai, Vijeira. 16:25

Igrači Crvene zvezde su izašli na zagrevanje na stadionu Partizana i to na južnoj strani.

Posted by Espreso Sport on Saturday, February 27, 2016
16:19
Espreso
Espreso
16:15 - Za sada mirno na Autokomandi, stotine pripadnika organa reda i mira je prisutno oko stadiona...
Espreso
Espreso
Espreso
da će sve proteći bez problema
Espreso
15:30 Nikola Ninković 15:00 20.000 ulaznica Peđa Vujović 14:30 Da li je ovo najlepša slika s derbija ikad? Dve legende na Marakani i svaka navija za svoje! (FOTO) 14:20 Iz daleke Kine, Partizanu stiže podrška čoveka koji će mu puno nedostajati na današnjoj utakmici 13:55 RTS neće prenostiti gubi interesovanje uskraćen za prenos 13:25 Milan Tarot je za Espreso predviđao ishod duela Partizana i Crvene zvezde
Petar Lazović
13:16 kvota na to da će im sada biti sviran penal bila 1,01
Espreso
12:58 Ne zna se ko je bio gori: Ovo su najlošiji timovi Zvezde i Partizana! (FOTO) (VIDEO)
Saša Pavlić Koky
12:42 Partizan bolje da ne igra jubilarne derbije, jer Zvezda skoro da ih ne gubi! (VIDEO)
Dado Đilas
12:20
partizan.rs
To je ogromno rivalstvo, "večiti derbi" će trajati zauvek. Ne bih želeo da raspirujem mržnju, da pozivam na ratove i borbu Očekujem mnogo golova na utakmici, ali mi da postignemo više Tomić: Neću da raspirujem mržnju i pozivam na ratove! (FOTO)
Fonet/Aleksandar Koković
Apelujem na javnost da je ovo samo fudbal, da nije borba na život i smrt Ajde da se dogovorimo da oni stalno pobeđuju, a mi da osvajamo titule Grof prozvao Božinova: Kad je od slušanja Cece i Brene stigao da razmišlja o penalu? 12:00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.