MILOJEVIĆ NA PRIPREMAMA STVARA ČOVEKA ZA SPECIJALNE ZADATKE: Momak obara sve rekorde i biće Zvezdino tajno oružje!
Jirka, Milunović, Nikolić i Cvetković, Foto: Starsport©

triči, eriče, trči

MILOJEVIĆ NA PRIPREMAMA STVARA ČOVEKA ZA SPECIJALNE ZADATKE: Momak obara sve rekorde i biće Zvezdino tajno oružje!

Ako je suditi po prvom utisku biće on veliko pojačanje u nastavku sezone

Objavljeno: 16:50h

Posle slobodnog dana, crveno-beli su se vratili obavezama prema planu stručnog štaba i pre podnevni trening su odradili po veoma sunčanom vremenu na stadionu „Jeroskipu“. Ovaj put je na programu bilo najviše trčanja otkako su stigli na Kipar, a najmanje rada sa loptom koja je bila prilično prisutna prethodnih dana.

Iako je trening trajao sat vremena, nešto kraće nego inače, visok tempo je doprineo novom sticanju neophodne kondicije za predstojeće izazove. Zagrevanje je i ovaj put poveo kondicioni trener Ivan Vučetić, a posle razgibavanja uz pomoć gumenih traka i istrčavanja kratkih deonica po širini terena do "kapica", usledio je glavni deo rada.

Igrači su bili podeljeni u tri grupe i trčali su po osam serija u jakom ritmu između dva kaznena prostora, sa vrlo kratkim, hodajućim pauzama. U ovom segmentu istakao se novajlija Erik Jirka, koji je, činilo se, sa lakoćom prelazio deonice, a i ostali igrači su uspešno ispunili sve zadatke stručnog štaba. Do kraja treninga su ukupno imali tri ovakva trkačka segmenta, a između su dva puta igrali popularnu ševu koja je trajala oko 10 minuta. Po povratku u hotel „Aleksandar Veliki“ usledio je i rad u teretani, dok će fudbaleri Crvene zvezde na teren opet u popodnevnom terminu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.