TOKI BIO U BEOGRADU NA PREGOVORIMA S PARTIZANOM: Kad se vratio za Norvešku, imao je samo jednu poruku!
Tokmak Nguen želi u Partizan, Foto: Printscreen/Youtube/Stanko Comps

Moraće da se pojača ponuda ili pritisak

TOKI BIO U BEOGRADU NA PREGOVORIMA S PARTIZANOM: Kad se vratio za Norvešku, imao je samo jednu poruku!

Želja crno-belih da dovede krilnog fudbalera nije sporna, ali je cena problem

Objavljeno:

Što se tiče Tokmaka Nguena on je spreman da odmah potpiše ugovor sa Partizanom.

U to nema nikakve sumnje, pošto je tokom vikenda boravio u Beogradu, a po povratku u Norvešku je jasno poručio tamošnjim medijima da želi da nastavi karijeru u Humskoj.

- Posetio sam Partizan. Sad je na njemu da dogovori uslove sa Stromsgodsetom. Ne mogu ništa vše da kažem - prenose norveški mediji njegovu izjavu.

A srpski mediji pišu da je levokrilni vezista oduševljen onime što je video na stadionu Partizana i u SC Zemunelo, ali i razgovorom sa trenerom Zoranom Mirkovićem i ulogom koju mu je namenio.

U redovima vicešampiona Srbije se nadaju da će Nguen brzo nazad za Beograd, a možda i već u petak zajedno sa novim saigračima krenuti na drugi deo zimskih priprema u Belek.

Najveći problem pravi njegov sadašnji klub Stromsgodset sa kojim je Nguen odbio da produži ugovor koji mu ističe u junu. Skandinavci su zacepili obeštećenje od 400.000 evra, dok crno-beli nude 150.000 uz procente.

Iz Humske se nadaju da će 25-godišnji igrač uspeti i da malo smekša ljude iz kluba i ubedi ih da im je bolje da sada uzmu neki novac, nego da na leto ode bez obeštećenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.