CRVENA ZVEZDA PALI MAŠINU: Poznato kada crveno-beli igraju prvu utakmicu u 2019. godini!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

počinje

CRVENA ZVEZDA PALI MAŠINU: Poznato kada crveno-beli igraju prvu utakmicu u 2019. godini!

Biće to prilika da se izabranici Vladana Milojevića pokažu u drugačijem svetlu

Objavljeno: 17:51h

Fudbaleri Crvene zvezde će jedinu kontrolnu utakmicu u prvoj fazi zimskih priprema na Kipru odigrati u utorak, 22. januara, od 17 časova.

Protivnik će biti lokalni drugoligaš Akritas Člorakas, a meč će biti na stadionu „Stelos Kurjakidis“, na kome su crveno-beli najčešće i trenirali prethodnih dana. Za naše fudbalere je nedelja bila slobodan dan, već u ponedeljak prema planu nastavljaju rad na bazičnom delu priprema u Pafosu, i za dan kasnije zakazan je pomenuti prijateljski duel od 17 sati. To je ujedno i prva Zvezdina utakmica ove godine.

Na pripremama
Na pripremamafoto: crvenazvezdafk.com

Biće to prilika da se izabranici Vladana Milojevića pokažu u drugačijem svetlu posle napornog rada protiv kluba čiji je direktor Haris Teoharus, čovek koji je pravi domaćin šampionu Srbije i uvek na raspolaganju u staroj, zimskoj bazi na obali Sredozemlja. Utakmica je zatvorenog tipa zbog čega neće biti direktnog prenosa na našem Jutjub kanalu, ali će vas sačekati najzanimljiviji momenti meča, dok ćete detalje sa susreta moći da pratite putem društvenih mreža. Ekspedicija našeg kluba u Beograd se vraća u sredu, 23. januara, i posle kratkog zadržavanja u prestonici, tri dana kasnije ide u Tursku gde će obaviti drugi deo priprema uz pet kontrolnih utakmica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.