NIKADA NEĆETE POGODITI ČIJA SU OVO LEĐA: Pomoći ćemo vam - igra za Partizan, u njega se polaže mnogo nade!
Musa Ndžaj, Foto: Printscreen/Instagram

POSVEĆEN MOMAK

NIKADA NEĆETE POGODITI ČIJA SU OVO LEĐA: Pomoći ćemo vam - igra za Partizan, u njega se polaže mnogo nade!

Cimer mu je Rikarado Gomeš

Objavljeno: 11:31h

U četvrtak 17. januara 2019. godine u pres sali stadiona Partizan zvanično je predstavljeno prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, krilni vezista Musa Ndžaj.

Posle obaveznih medicinskih pregleda i promocije Ndžaj se pridružio novim saigračima na SC Partizan -Teleoptik, gde je već u petak odradio prvi trening.

Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nađem stan.

Musa Ndžaj
Musa Ndžaj foto: FK Partizan

Kada si prvi put bio u Beogradu upoznao si Rikarda. Sa kim si cimer?

Cimer sam sa Rikardom i Gabijem (prim.aut Gabrijel Enake). Samo sam jednom uspeo da odem van centra, jer imamo dosta obaveza na treninzima i stalno smo na Teleoptiku. Rikardo me je tada odveo u šoping mol, koji zaista izgleda evropski.

Haderfild je u poslednjih devet kola osvojio samo bod, pa je kvota na pobedu Mančester Sitija svega 1,13. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Hadersfild – Mančester Siti.

Koliko se sistem treninga razlikuje od onog u Belgiji?

Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri.

Da li si već probao neko tradicionalno jelo?

Moguće je da jesam, ali nisam siguran da li je baš tipično za ovo podneblje, jer jedem sve što se pripremi u klupskom restoranu za ručak i večeru.

Videli smo da si u Norveškoj primenjivao poznati tretman za detoksikaciju organizma Hidžama. Kakvi su tvoji utisci?

To je vrsta medicinskog tretmana koji se primenjuje svuda u svetu, ali samo pod nadzorom stručnjaka specijalizovanih za tu vrstu tretmana. Iz organizma se specijalnim vakum čašicama izbacuje nezdrava i toksična krv, koja može biti štetna po nas. Tretman je prijatan i veoma koristan za organizam.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.