OTAC JE RADIO 2 KM POD ZEMLJOM DA BI GA HRANIO, A ON SADA GAJI PSE: Srbin zvanično u Dinamu, potpisao na 5 godina!
Komnen Andrić proslavlja gol, Foto: Printscreen/Youtube

GOTOV POSAO

OTAC JE RADIO 2 KM POD ZEMLJOM DA BI GA HRANIO, A ON SADA GAJI PSE: Srbin zvanično u Dinamu, potpisao na 5 godina!

Krajnje interesantnu životnu priču ima omiljeni Srbin u Hrvatskoj, a čak je i jednom odbio Dinamo pre par sezona, jer nije želeo da ga šalju na pozajmicu!

Objavljeno:

Sada je i zvanično! Komnen Andrić će narednih pet godina igrati za Dinamo.

Već u nedelju bi trebalo da pojavi na pripremama Dinama u Turskoj i da se stavi na raspolaganje treneru Nenadu Bjelici. Andrić je došao iz Inter Zaprešića, a finansijski detalji transfera nisu poznati. Minule jeseni je igrao sjajno i bio prvi strelac lige sa 10 postignutih golova. To ga je preporučilo Dinamu da postane prvi Srbin u taboru Modrih posle skoro 30 godina i Vlada Čapljića.

Bivši napadač OFK Beograda u Srbiji gaji pse, švajcarske ovčare koji su retki na ovim prostorima. Dok nije kući brigu o njima vodi njegov otac, a Komnen je neke poneo i za Hrvatsku.

- Trener Intera Toplak je od mene uzeo malog Zeusa. Šef ga obožava i poklanja mu puno pažnje. Jednog je uzeo i moj saigrač Andrej Šimunec, a još pet štenaca završilo je u Hrvatskoj na osnovu njihovih preporuka - rekao je Andrić.

Veliki je zaljubljenik u ribolov, pa je rekao da je pecao i u Hrvatskoj.

- Pecanje me strašno opušta, ovde sam pecao u Karpini, Bistri. Kad me "pukne", znam da sednem u automobil u tri ujutru i da odem do Crne Gore i bacim udicu. Ipak, pecam samo rekreativno, a sve ribe koje ulovim vraćam u vodu. Kad za 10-15 završim karijeri, proputovaću ceo svet.

Nije mu sve bilo bajno u karijeri.

- Fudbal mi je život i već sa šest godina sam znao da želim profesionalno njim da se bavim. Sećam se da sam jednom hteo da kupim nove kopačke, a moj otac nije imao od čega da ih kupi. Vratio sam se kući tužan. Tata to nije mogao da gleda pa je otišao u firmu, uzeo neke čekove i uzeo mi te kopačke na rate. Zbog nas je radio i dva kilometra pod zemljom u rudniku.

Ono što je posebno zanimljivo je to da je jednom odbio zagrebački Dinamo. Glavni razlog za to je bilo što su čelnici "modrih" želeli da bude šest meseci na pozajmici u Interu.

- Znam da vredim više od toga, ne zanimaju me nikakve pozajmice. Moji prijatelji nisu mogli da veruju da sam odbio Dinamo. Znam da se takav klub ne odbija, ali znam da će biti još takvih ponuda - zaključio je Komnen Andrić za 24 sata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.