POUKA, NEMOJTE SE KAČITI SA MITROVIĆEM: Napadač Fulama napušta London zbog sukoba sa srpskim reprezentativcem!
Foto: AP

zna se ko je glavni

POUKA, NEMOJTE SE KAČITI SA MITROVIĆEM: Napadač Fulama napušta London zbog sukoba sa srpskim reprezentativcem!

To se nije dopalo treneru Klaudiju Ranijeriju koji je istakao da Kamara nije poštovao saigrače, trenera, a ni sam klub zbog toga što se nije pridržavao instrukcija.

Objavljeno:

Napadač Fulama Abubakar Kamara podneo je zahtev da napusti taj londonski klub u zimskom prelaznom roku, prenose francuski mediji.

Učestale nesuglasice, od kojih se izdvajaju dve sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, doprinele su razvoju ovakve situacije. Kamara se prvo na terenu sukobio sa Mitrovićem u duelu protiv Hadersfilda pošto srpskom fudbaleru oduzeo loptu kako bi on izveo jedanaesterac, koji je naposletku i promašio. To se nije dopalo treneru Klaudiju Ranijeriju koji je istakao da Kamara nije poštovao saigrače, trenera, a ni sam klub zbog toga što se nije pridržavao instrukcija.

Kamara promašuje penal
Kamara promašuje penalfoto: AP

Činilo se da se robusni napadač smirio, međutim, pre nekoliko dana na klupskom času joge je bio nepristojan prema instruktoru, da bi Aleksandar Mitrović reagovao zbog toga, a veći fizički okršaj sprečili su saigrači.

Dvadesetrogodišnji Francuz je pokazao svoju lošu stranu u tim navratima, a sve to narušava atmosferu u klubu, koji se ove sezone bori za opstanak i nešto takvo na ,,Krejven kotidžu” nije potrebno.

Kamara je u kontaktu sa neimenovanim klubovima iz Premijer lige, Turske i Lige 1, a ugovor sa Fulamom mu ističe 2021. godine, pa u obzir dolazi i pozajmica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.