PRVI SRBIN U DINAMU IZ ZAGREBA JOŠ OD 90-IH: Veliki dan za Komnena Andrića - napadač stiže na Maksimir!
Stadion Maksimir i navijači Dinama, Foto: Print Screen Youtube

bomba

PRVI SRBIN U DINAMU IZ ZAGREBA JOŠ OD 90-IH: Veliki dan za Komnena Andrića - napadač stiže na Maksimir!

Andrić je trebalo da bude i deo generacije koja se na Novom Zelandu okitila titulom Svetskog šampiona, ali je zbog povrede članka morao da se zahvali selektoru Paunoviću na pozivu

Objavljeno:

Srpski napadač Komnen Andrić danas bi trebalo i zvanično da bude promovisan kao novo pojačanje zagrebačkog Dinama, posle čega će se pridružiti saigračima na pripremama u Turskoj, piše Germanijak.

Andrić je prvi strelac hrvatskog šampionata, a mesto u timu zauzeće umesto Marija Budimira, koji je napustio klub. U ovom trenutku, srpski napadač je prva opcija kod trenera Nenada Bjelice, s obzirom da su Bruno Petković i Mario Gavranović povređeni.

Nemanja Mihajlović i Komnen Andrić
Nemanja Mihajlović i Komnen Andrić foto: Saša Pavlić Koky

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca i OFK Beograda još letos je imao ponudu Dinama, ali je ipak odlučio da ostane u Zapreščiću, što se pokazalo kao pravi potez.

Andrić je trebalo da bude i deo generacije koja se na Novom Zelandu okitila titulom Svetskog šampiona, ali je zbog povrede članka morao da se zahvali selektoru Paunoviću na pozivu.

Pre intera iz Zapreščića bio je pod ugovorom sa portugalskim Belenensešom, u kojem ipak nisu uspeli da iskoriste njegov potencijal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Germanijak.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.