PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Ime mu je Milan Borjan!
Milan Borjan, Foto: AP

NIŠTA NIJE GOTOVO...

PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Ime mu je Milan Borjan!

Prema rečima Zvezdana Terzića, El Fardu Ben neće napuštati Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Iako za El Fardua Bena stižu ponude vredne čak i po 4.000.000 evra, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da se za njega nikakve ponude neće prihvatati.

Upravo zbog toga što uprava crveno-belih nije spremna da drastično oslabi tim prodajom ključnih igrača, glavno pitanje, iliti problem za klub iz Ljutice Bogdana postaje potpis Milana Borjana.

Nema dileme hoće li iskusni Knindža braniti do kraja sezone, ali razgovori sa upravom kluba, kako prenosi Žurnal, nisu preterano odmakli. Sve bi možda moglo da bude prolongirano do proleća ili početka leta, pre starta narednih evrokvalifikacija.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: Starsport©

Borjan bi morao da nastupa na 66 odsto utakmica ove sezone (što ne bi trebalo da predstavlja problem, jer je za sada branio na preko 80 odsto), kako bi mu se ugovor automatski produžio na još godinu dana.

Međutim, ako on i njegova porodica odluče da krenu put inostranstva, gde bi 31-godišnjak mogao da zaradi možda i poslednje velike pare od igranja fudbala u karijeri, teško da bi neko mogao da ga natera da ostane, pošto se nikom ne isplati da ima nezadovoljnog igrača.

Ono što se priča je činjenica da crveno-beli žele da Borjan brani bar do kraja tih narednihkvalifikacija, a kako bi do toga i došlo, crveno-beli bi bili spremni da mu ponude i ugovor od 500.000 evra po sezoni, i tako ga načine najplaćenijim Srbinom u timu. Trenutno zarađuje svega oko 200.000.

Ukoliko pregovori sa Borjanom, koji još po svemu sudeći nisu ni počeli, krenu po zlu, kao njegova zamena pored Zorana Popovića, figurira Slovenac iz grčke Superlige Matic Kotnik, o kom smo vam već pisali.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se odvijati ova saga, a jedno je sigurno - Delije žele da njihov ljubimac i čovek koji je odbranio čak 46 udaraca u grupnoj fazi Lige šampiona ostane na Marakani i doživi nove slavne dane sa voljenim klubom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.