KAPITEN IMA REČ, MILIJAŠ POSLAO PORUKU DELIJAMA: Jedna stvar bi mi baš mnogo značila!
Mrđa i Milijaš, Foto: Saša Pavlić Koky

atmosfera ključna

KAPITEN IMA REČ, MILIJAŠ POSLAO PORUKU DELIJAMA: Jedna stvar bi mi baš mnogo značila!

Bitno je samo da novajlije što pre shvate zahteve šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i onda će sve biti lakše - zaključio Milijaš

Objavljeno: 15:47h

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš pre dve godine započeo je treći mandat u Crveoj zvezdi, a to se dogodilo u Pafosu, kiparskom mestu u kojem crveno-beli obavljaju pripreme i ove zime.

Milijaš u tome ne vidi posebnu emociju, ali ističe da je cilj za prolećni deo sezone više nego jasan.

Nema posebnih emocija, ali mnogo bih voleo da osvojimo duplu krunu koja se baš dugo čeka. Sigurno da neće biti lako, nije ni prvenstvo gotovo kao što neki pričaju i pored prednosti, a neće biti lako ni u Kupu. Meni bi baš značilo da osvojimo duplu krunu, to bi bilo lepo i zbog navijača, i zbog kluba, da zaokružimo ovu godinu - rekao je Milijaš za klupski sajt.

Iako ima 35 godina pripreme mu ne padaju teško.

– To je ritam koji smo imali i ranije. Dva dana sa po dva treninga, pa dan sa jednim i onda opet dva-dva-jedan. Stvarno dobro radimo, spremamo se za prolećni deo sezone i ono što nam je ostalo, domaće prvenstvo, nama najbitnije, i Kup. Znamo za šta radimo. Jedino se malo promenilo vreme u odnosu na pre, nije nas nikada dočekalo loše kao sada. Dva dana je bila kiša uz vetar, ali sada je sunčano i lepše. Što se tiče uslova, zaista su sjajni, teren je super i imamo sve što je potrebno za odličan rad.

Atmosfera je odlična, a to je prema njegovim rečima ključ za zdravu sredinu.

Atmosfera je stvarno dobra. Dugo pričamo da smo na tu atmosferu i postizali rezultate i uspehe koje smo napravili. To je stvarno istina. Družimo se svi međusobno i bukvalno nema nikakvih problema. Otišli su nam neki bitni igrači, ali su došli neki novi momci spremni da se bore. Velikih promena nije bilo, sačuvan je taj kostur tima. Bitno je samo da novajlije što pre shvate zahteve šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i onda će sve biti lakše - zaključio je Milijaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.