LALATOVIĆ 'ODLEŽAO' KAZNU ZA PSOVKE I UVREDE U KRUŠEVCU: Moraće još da plati 100.000! Portparolka Napretka besna!
Foto: Beta/Saša Đorđević

Neki će reći blaga kazna

LALATOVIĆ 'ODLEŽAO' KAZNU ZA PSOVKE I UVREDE U KRUŠEVCU: Moraće još da plati 100.000! Portparolka Napretka besna!

Čeka se samo da kaznu zvanično potvrde "disciplinci"

Objavljeno:

Radnički iz Niša neće previše osetiti na svojoj koži posledice skandala koji je izbio u Kruševcu na konferenciji Nenada Lalatovića posle meča, pošto će izgleda trener na kraju biti samo kažnjen novčano, ali drakonski.

Dobro se svi sećamo šta se desilo posle duela Napretka i Nišlija na konferenciji kada je temperamentni stručnjak izgubio živce pa reagovao na provokaciju portparolke kluba Valentine Vasić sa pitanjem kome je pokazao "srednji prst" da bi onda upao u sukob sa "navijačem" koji je upao na konferenciju.

Pljuštale su psovke i sa jedne i sa druge strane, bilo je i uvreda, a na kraju je Lalatović potkačio i portparolku kruševačkog kluba.

Disciplinska komisija FSS-a je odmah otvorila slučaj protiv njega, ali zvanične odluke o kazni i dalje nema. Međutim, "Novosti" sada saznaju da će Lalatović biti kažnjen novčano sa 100.000 dinara i jednomesečnom zabranom vođenja ekipe.

S obzirom na to da je trenutno zimska pauza, a da je od incidenta već prošlo mesec dana, to znači da će trener Radničkog "odležati" kaznu pre početka prolećnog dela sezone i već 16. februara biti na klupi Radničkog.

Tako da će na kraju samo novčano nastradati.

Nenad Lalatović će voditi već u prvom kolu prolećnog dela sezone Nišlije
Nenad Lalatović će voditi već u prvom kolu prolećnog dela sezone Nišlije foto: Beta/Saša Đorđević

Kako se navodi, najpre je većano da kazna bude tromesečna, pa potom je smanjena na dva meseca i sada na kraju će biti samo 30 dana pauze.

Ovo je prokomentarisala i Valentina Vasić koja je istakla nezadovoljstvo što je preblago kažnjen trener Radničkog.

- Iznenađena sam "drakonskom" kaznom Nenadu Lalatoviću, s obzirom da je za prestup koji je napravio predviđena kazna od šest meseci do godinu dana zabrane vršenja dužnosti, što članovi Disciplinske komisije FSS sigurno znaju. Upućujem zato i molbu Disciplinskoj komisiji da ukine kaznu ovom „kulturnom, obrazovanom i lepo vaspitanom“ mladom stručnjaku. On bi trebalo da bude uzor svim trenerima, ali i mladim generacijama, jer njegova obraćanja javnosti uglavnom imaju pedagoški karakter, pa bi bilo šteta da 30 dana javnost bude uskraćena za ovu vrstu edukacije. Uteha je samo što će se rijaliti programi emitovati na nacionalnim frekvencijama i u tom periodu - reagovala je Valentina Vasić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.