ZAKARIĆ I ŠĆEKIĆ - momci ogromnog srca!
Zakarić i Šćekić došli da obraduju dečicu, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POSETILI PRIHVATILIŠTE ZA DECU

ZAKARIĆ I ŠĆEKIĆ - momci ogromnog srca!

- FK Partizan se društveno odgovornim akcijama trudi da podigne svest o važnosti brige o deci, empatiji prema drugim ljudima i važnosti fer pleja na sportskom terenu i van njega - stoji na zvaničnom sajtu kluba

Objavljeno:

Prvotimci Partizana Goran Zakarić i Aleksandar Šćekić posetili su Prihvatilište za decu Beograd, gde su štićenicima podelili prigodne poklone i proveli vreme u zajedničkom druženju.

Prihvatilište za decu Beograd je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

Nenad Ječmenica - Čempi
Nenad Ječmenica - Čempi foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pored Gorana Zakarića i Aleksandra Šćekića čućete životnu priču Nenada Ječmenice poznatijeg kao Čempi-maskota FK Partizan, koji je kao dete bio štićenik prihvatilišta.

- FK Partizan se društveno odgovornim akcijama trudi da podigne svest o važnosti brige o deci, empatiji prema drugim ljudima i važnosti fer pleja na sportskom terenu i van njega. Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu mnogobrojnim ustanovama i centrima za decu i odrasle u čitavoj Srbiji i regionu kroz donaciju sredstva za ličnu higijenu, garderobu i galanteriju - stoji na zvaničnom sajtu Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.