NIJE NI NŽI, NI NŽIJE, NI NĐE: Ovako se pravilno izgovara ime novog pojačanja Partizana!
Musa Ndžai, Foto: Printscreen

rešena dilema

NIJE NI NŽI, NI NŽIJE, NI NĐE: Ovako se pravilno izgovara ime novog pojačanja Partizana!

Vidim da je Zvezda dosta ispred nas, ali u fudbalu je sve moguće i zato verujem da ukoliko budemo igrali dobar fudbal možemo i do dobrog rezultata - rekao je novi igrač Paritzana

Objavljeno:

Musa Ndžai je novi član Partizana, a po dolasku norveškog fudbalera u Beograd dosta se polemike povelo oko pravilnog izgovra njegovog prezimena.

Momak rodom iz Gambiije je po dolasku na aerodrom Nikola Telsa otklonio dilemu oko svog prezimena, naglasivši da se izgovara Ndžai, a ne Nđe, Nžije i slično, kao što se nagađalo od kada se pojavila vest da dolazi u Partizan. - Partizan je klub sa velikom tradicijom, igrali su vrlo dobro u Evropi prošle godine. Veoma je respektabilan. Pričao sam s mnogo ljudi, sa familijom, sportskim direktorom... Siguran sam da je ovo veoma značajan korak u mojoj karijeri. Očekujem da se borimo za vrh i da dođemo do Lige Evrope. Vidim da je Zvezda dosta ispred nas, ali u fudbalu je sve moguće i zato verujem da ukoliko budemo igrali dobar fudbal možemo i do dobrog rezultata - bilo je prvo što je Ndžai izjavio za Mondo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.