JOVANČIĆ NE DOZVOLJAVA OPUŠTANJE: Zvezdino otkrovenje hvali uslove na Kipru i ističe sjajnu atmosferu u timu!
Dušan Jovančić pred Večiti derbi, Foto: Starsport©

zimske pripreme

JOVANČIĆ NE DOZVOLJAVA OPUŠTANJE: Zvezdino otkrovenje hvali uslove na Kipru i ističe sjajnu atmosferu u timu!

Stameni i kreativni vezista brzo je osvojio navijače Crvene zvezde. Odličnim partijama tokom prvog dela sezone pokazao je kako može da bude i te kako važan deo Milojevićevog mozaika u pohodu na trofeje

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da sve protiče dobro na pripremama i da je cilj za nastavak sezone jasan.

- Bitno nam je da počnemo sa dobrim radom posle zimske pauze i da nastavimo gde smo stali, jer smo stvarno napravili dobar rezultat u prvom delu sezone. Ostvarili smo veliku bodovnu prednost u odnosu na rivale u Superligi, ali opuštanje, naravno, nije dozvoljeno - počeo je priču Jovančić za klupski sajt.

Dušan Jovančić i Noma u duelu
Dušan Jovančić i Noma u duelu foto: Starsport©

Stameni i kreativni vezista brzo je osvojio navijače Crvene zvezde. Odličnim partijama tokom prvog dela sezone pokazao je kako može da bude i te kako važan deo Milojevićevog mozaika u pohodu na trofeje. - Drago mi je što sam pokazao da zaslužujem da budem u Crvenoj zvezdi. Hoćemo maksimalno odgovorno i posvećeno da uđemo u drugi deo sezone kako bismo zadržali razliku ispred protivnika. Naravno, cilj je da na kraju dođemo do titule i duple krune.

Dušan Jovančić u društvu Miloša Vulića
Dušan Jovančić u društvu Miloša Vulića foto: Starsport©

Jovančić prolazi prve zimske pripreme i svestan je da je ova faza u Pafosu bitna za predstojeće izazove. - Sve protiče odlično, imamo zaista fenomenalne uslove za rad na Kipru. Hotel je fantastičan, tu su i teretana, sauna i prateći objekti, a teren na kome smo radili u ponedeljak je takođe u odličnom stanju. Na nama je samo da vredno radimo i ispunjavamo sve zamisli stručnog štaba. Ništa nam nije teško, znamo da sada pravimo bazu kako bismo došli do uspeha i ostvarenja ciljeva na proleće. Atmosfera je prepoznatljivo dobra među nama, uvek ima šale, ali se zna kada treba da se radi.

Jovančić protiv Napolija u Napulju
Jovančić protiv Napolija u Napulju foto: Starsport©

Naši fudbaleri su u prvom delu sezone odigrali veliki broj utakmica, čak 37, a u drugom ih očekuje daleko manje, ne više od 20 mečeva. - Znamo da nema opuštanja, iako će biti manji broj utakmica u drugom delu sezone nego u prvom. Moramo da budemo spremni za nove izazove, čeka nas se i podela bodova pred plej-ofa. Još ništa nije rešeneo, tako da apsolutno koncentrisano radimo za prolećni deo - završio je Jovančić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.