VRANJEŠ PUK'O ZBOG SKANDALA S KARLEUŠOM: U Anderlehtu šokirani aferom! Razboleo se, ne trenira...
Ognjen Vranješ je u teškom psihičkom stanju, Foto: Profimedia

U psihičkom haosu

VRANJEŠ PUK'O ZBOG SKANDALA S KARLEUŠOM: U Anderlehtu šokirani aferom! Razboleo se, ne trenira...

Štoper iz Republike Srpske nije očekivao da će sve to ovako odjeknuti

Objavljeno:

Ognjen Vranješ pogubio je sve konce posle najnovijih dešavanja u vezi sa navodnom aferom koju je imao sa udatom pevačicom Jelenom Karleušom.

Cela priča je kulminirala kada je upravo iskusni štoper dostavio medijima eksplicitne fotografije srpske pevačice koje mu je navodno ona slala, a koje su završile u svim medijima i novinama u regionu, ali i šire.

Time je pokrenuo lavinu koja će se teško zaustaviti, ali izgleda da nije razmišljao o posledicama po sebe, jer je prema navodima medija u potpunom nervnom rastrojstvu zbog svega.

Ognjen Vranješ je već neko vreme na tankom ledu u Anderlehtu
Ognjen Vranješ je već neko vreme na tankom ledu u Anderlehtu foto: Printscreen

Karleuša je na njegovo objavljivanje eksplicitnih fotografija nje za koje tvrdi da su montirane odgovorila objavljivanjem slika njegovog polnog organa koje joj je slao, kao i njega uplakanog kako je moli da bude s njim i uz sve to javno objavila njegove brojeve telefona.

Kompletan skandal je vrlo brzo stigao i do Belgije, gde Vranješ igra za Anderleht, a malo je reći da su u briselskom klubu šokirani svime što su mogli da vide i pročitaju.

Vranješ već neko vreme ne trenira sa ekipom, a sportski direktor Mišel Veršueren kaže da je to zato što je bolestan, ima slabu krvnu sliku i svakodnevno o njegovom zdravstvenom stanju dobijaju informacije od klupskog doktora.

Ognjen Vranješ je navodno bolestan, ima lošu krvnu sliku
Ognjen Vranješ je navodno bolestan, ima lošu krvnu sliku foto: Profimedia

- Bio je zaista veoma bolestan. Imao je lošu krvnu sliku, i videćemo kako će biti posle. Očekujem uskoro vesti od klupskog doktora i trenera kada će Vranješ ponovo biti u pogonu - rekao je Veršueren.

A što se tiče skandala, i on sam je kao i svi u klubu iznenađen, ali kažu da čekaju da dobiju objašnjenje od samog Vranješa pa će tek onda reagovati ili neće.

- I ja sam pročitao isto što i vi. Još istražujemo koliko je to tačno i kako ćemo da reagujemo, ali za sada ne mogu da kažem ništa jer još nemamo sve informacije - rekao je sportski direktor Anderlehta.

Ognjen Vranješ već neko vreme ne trenira sa ekipom
Ognjen Vranješ već neko vreme ne trenira sa ekipom foto: Profimedia

Iako je došao tek letos, za ovih nekoliko meseci Vranješ je već uspeo da svoj status u klubu stavi na "tanak led" svojim ponašanjem počevši od podržavanja huliganizma, tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, i drugih ekscesa.

Neki mediji navode da je ovaj najnoviji skandal oko porno fotografija bio "kap koja je prelila čašu" i da mu Anderleht traži zamenu, a prva meta je Ervin Zukanović, njegov saigrač iz reprezentacija BiH.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.