MURINJU 65.000 EVRA ZA 2 SATA POSLA: Portugalac pronašao posao iz snova za svakoga ko voli sport!
Žoze Murinjo, Foto: EPA/Peter Powel

ZAPOSLIO SE

MURINJU 65.000 EVRA ZA 2 SATA POSLA: Portugalac pronašao posao iz snova za svakoga ko voli sport!

Portugalac će ubuduće raditi kao sportski komentator

Objavljeno: 13:17h

Portugalski trener Žoze Murinjo napustio je klupu Mančester junajteda, uz lepu odštetu, a sada je našao novi posao.

Iako je bio pisanja u medijima da će biti novi trener Benfike i nekih drugih klubova, Portugalac će ubuduće raditi kao sportski komentator. Prenosiće utakmice za "beIN Sports" u Engleskoj. Za taj posao biće mu plaćeno 65 hiljada evra po meču.

Međutim, tu postoji jedna kvaka. Portugalski trener poznat po izjavama koje izazivaju buru neće moći da priča mnogo o Mančester junajtedu. Prema pisanju "Tajmsa", Murinjo je u ugovoru sa Crvenim đavolima imao kaluzulu po kojoj nije smeo ništa da kaže o dešavanjima u klubu niti po kojim uslovima je otišao iz Mančestera. Advokati Mančester junajteda će pomno pratiti svaki Murinjov prenos tako da će morati da vodi računa o tome što priča.

Poznato je i koje će mečeve Murinjo prenositi. Portugalčev glas bi trebalo da se čuje na meču Azijskog kupa između Saudijske Arabije i Katara kao i derbija kola Premijer lige u kome će se sastati Arsenal i Čelsi. Ovo nije prvi Murinjov posao kao komentatora, jer je radio prenose sa Svetskog prvenstva u Rusiji za "Russia today" i za to je zaradio milion funti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.