HAOS U FULAMU NA ČASU JOGE: Mitrović do'vatio saigrača za gušu, saigrači sprečili da ga prebije!
Aleksandar Mitrović se umalo potukao sa Abubakarom Kamarom, Foto: AP

Sukob odavno traje

HAOS U FULAMU NA ČASU JOGE: Mitrović do'vatio saigrača za gušu, saigrači sprečili da ga prebije!

Prštalo je na času joge, Ranijeri traži odlazak iz kluba

Objavljeno:

Netrpeljivost između Aleksandra Mitrovića i Abubakara Kamare u Fulamu je eskalirala toliko da su se obojica "pohvatali za gušu" na času joge.

Saigrači su morali da sprečavaju fizički obračun Srbina i Francuza čiji sukob u timu tinja već neko vreme, još od onda kada je Kamara oteo Mitroviću loptu protiv Hadersfilda i promašio penal.

Kako javlja britanski tabloid "San" sada je došlo do novog i to fizičkog sukoba, a razlog tome jeste bilo ponašanje 23-godišnjeg Francuza prema instruktoru ili instruktorki joge, zbog čega je Mitrović osetio potrebu da reaguje.

Srpski napadač je opomenuo saigrača na ponašanje, a ovaj mu je odgovorio nepristojno i vrlo brzo su se našli u klinču, a saigrači su morali da skoče i zaustave ih da se ne potuku.

Kako navode britanski mediji ovo je bila kap koja je prelila čašu kod trenera Klaudija Ranijerija koji sada traži da Kamara hitno napusti klub, jer smatra da je svojim ponašanjem i postupcima samo odmogao ekipi i uz to uneo negativnu atmosferu u svlačionicu.

Klaudio Ranijeri je besan na Francuza
Klaudio Ranijeri je besan na Francuza foto: AP

Italijanski trener je kivan na Francuza još od svađe sa Mitrovićem oko penala i otimanja lopte, pa je sam posle meča priznao da je hteo da "ubije" Kamaru zbog toga.

U Fulamu je ionako teška situacija jer se grčevito bore za opstanak i pitanje je da li će uspeti da ga obezbede tako da im ovaj incident itekako nije bio potreban.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.