ZVEZDA OTPUTOVALA NA KIPAR: Milojević poveo 32 igrača na prvi deo priprema!
Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na pripreme na Kipar, Foto: Starsport©

Drugi deo biće u Antaliji

ZVEZDA OTPUTOVALA NA KIPAR: Milojević poveo 32 igrača na prvi deo priprema!

Prvi deo priprema trajaće sedam dana, pa potom sledi povratak u Beograd

Objavljeno: 11:15h

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u jutarnjim časovima u ponedeljak na prvi deo zimskih priprema koje će obaviti na Kipru.

Ekspedicija šampiona Srbije će se za nastavak sezone spremati u dve faze. Prva će biti od 14. do 23. januara u kiparskom mestu Pafos, do koga je ekipa otišla u jutarnjim časovima sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Trener Vladan Milojević odlučio je da na prvi deo zimskih priprema krenu 32 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Džonatan Kafu, Ričmond Boaći, Erik Jirka, Miloš Vulić.

Vladan Milojević je poveo 32 igrača
Vladan Milojević je poveo 32 igrača foto: Starsport©

Na spisku je očigledno da nema Nikola Stojiljkovića koji će prema najavama napustiti klub i karijeru nastaviti u redovima Majorke.

Mančester Siti pobedio je Liverpul i sada mu ostaje da ređa trijumfa i čeka kiks Crvenih. Prvi na tom putu je nimalo naivni Vulverhempton večeras u 21.00, a kvota da će Siti slaviti, a da će Vulvsi dati bar jedan gol (1&GG) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Vulverhempton.

Crveno-beli će u Pafosu raditi najviše na fizičkoj spremi za predstojeće izazove.

Zvezdina ekspedicija se sa Kipra vraća 23. januara, provešće tri dana u Beogradu i napustiće prestonicu 26. januara. Do 9. februara boraviće u Antaliji gde će imati i pet zakazanih provera uoči početka prolećnog dela sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.