OTVARA VRATA ZABORAVLJENIM ASOVIMA: Solskjer dozvolio bivšem saigraču da trenira sa Junajtedom dok ne nađe klub!
Menadžer Junajteda, Ole Gunar Solskjer, Foto: EPA/Lindsey Parnaby

majstor

OTVARA VRATA ZABORAVLJENIM ASOVIMA: Solskjer dozvolio bivšem saigraču da trenira sa Junajtedom dok ne nađe klub!

Solskjer je napravio sjajan gest i pozvao italijanskog napadača na treninge kako bi što pre povratio formu i pronašao angažman u nekom drugom klubu

Objavljeno:

Dok se fudbaleri Mančester Junajteda pripremaju za duel sa Totenhemom britanski mediji pišu o sjajnom potezu menadžera Olea Gunara Solskjera.

Na treninzima “crvenih đavola” pojavio se novi fudbaler – u pitanju je Đuzepe Rosi, nekada vlika nada kluba sa “Old Traforda”, koji je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama zbog čega nije dosegao fudbalske visine koje su mu predviđali.

Đuzepe Rosi kada je nastupao za Junajted
Đuzepe Rosi kada je nastupao za Junajted foto: Profimedia

Solskjer je napravio sjajan gest i pozvao italijanskog napadača na treninge kako bi što pre povratio formu i pronašao angažman u nekom drugom klubu.

Rosi ima 31 godinu, produkt je omladinske škole Mančester Junajteda, a 2005. godine je proglašen za najboljeg mladog igrača ovog kluba. U eri Aleksa Fergusona odigrao je 14 utakmica za Mančester Junajted pre nego što je prešao u Viljareal 2007. godine, a igrao je i za Njukasl, Parmu, Fiorentinu, Levante, Seltu i Đenovu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.