POVRATNIK PRED VRATIMA HUMSKE: Španija je završena priča, Partizan čeka njegov potpis!
Rajko Brežančić i Filip Malbašić pre nekoliko godina, Foto: Saša Pavlić Koky

crno-bela pijaca

POVRATNIK PRED VRATIMA HUMSKE: Španija je završena priča, Partizan čeka njegov potpis!

U Humskoj su ipak rešili da krenu u jačanje ove pozicije, pa se sportski direktor Ivica Iliev odlučio da poverenje ukaže jednom povratniku

Objavljeno:

Ukoliko ne uspe da završi posao sa Ivanom Obradovićem i Andrelehtom, oko dovođenja srpskog internacionalca, u Humskoj će se okrenuti narednoj meti - Rajku Brežančiću.

Bekovska pozicija bila je jedna od najkritičnijih u taboru srpskog vicešampiona prethodne sezone, pa su crno-beli odlučni u nameri da se pojačaju na tim mestima. Trener Zoran Mirković trenutno raspolaže sa novopečenim reprezentativcem Slobodanom Uroševićem (na spisku selektora Krstajića za prijateljske mečeve na Karibima), Nemanjom G. Miletić i mladim Zlatanom Šehovićem.

Zlatan Šehović protiv Rudara u Nikšiću
Zlatan Šehović protiv Rudara u Nikšiću foto: Starsport©

U Humskoj su ipak rešili da krenu u jačanje ove pozicije, pa se sportski direktor Ivica Iliev odlučio da poverenje ukaže jednom povratniku, koji je odlično upoznat šta znači igrati za Partizan.

I dok se čeka rasplet oko Ivana Obradovića, crno-beli sportski sektor se okrenuo fudbaleru španske Ueske Rajku Brežančiću. Momak koji je stasao u Partizanovoj "klasi 89", generaciji koju su činili Stevan Jovetić, Nikola Gulan. Odigrao je samo jedan meč u tekućoj sezoni za poslednjeplasirani tim La lige.

Rajko Brežančić na meču AZ Alkmarai Partizana
Rajko Brežančić na meču AZ Alkmarai Partizana foto: Saša Pavlić Koky

Prošle sezone u Segundi bio je među najstandardnijima sa 30 utakmica u nogama, pretprošle upisao 26 mečeva, dok je ove samo 66 minuta bio u igri protiv Alavesa.

Takav epilog dao je pravo Parnom valjku da razmisli o Brežančićevom povratku na mesto uspeha i novo dokazivanje u Humskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.