Novi partizanovac u Olimpiji: Danko Lazović i Marko Nikolić ponovo sarađuju!

crno-bela kolonija

Novi partizanovac u Olimpiji: Danko Lazović i Marko Nikolić ponovo sarađuju!

Bivši napadač crno-belih ugovor je potpisao na godinu i po dana, a u redove lidera šampionata Slovenije dolazi iz kineskog drugoligaša Peking Enterprajza
Objavljeno:

Danko Lazović i Marko Nikolić ponovo će sarađivati. Nekada su radili zajedno u Partizanu, a sada će u Olimpiji iz Ljubljane. Bivši napadač crno-belih ugovor je potpisao na godinu i po dana, a u redove lidera šampionata Slovenije dolazi iz kineskog drugoligaša Peking Enterprajza. - Došao sam u Ljubljanu iz dva razloga, prvi je trener Marko Nikolić, a drugi jer mi se svideo projekat rukovodstva kluba. Postoji velika želja da posle 20 godina vratimo toliko željenu titulu. Jedva čekam da zaigram - rekao je Lazović.

Lazović je drugi bivši igrač Partizana koji je nedavno pojačao ekipu Marka Nikolića, posle Miroslava Radovića. Ovaj 32-godišnji fudbaler je ponikao u Partizanu, u koji se dva puta vraćao, a igrao je još za Fejnord, Bajer Leverkuzen, Vitese, PSV iz Ajndhovena, Zenit i Rostov. Za selekciju Srbije odigrao je 47 utakmica i postigao 11 golova. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.