KAKO JE BEN STIGAO U ZVEZDU? Za sve je kriv ljubimac Delija!
El Fardu Ben, Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

otrkio ko je glavni u svlačionici

KAKO JE BEN STIGAO U ZVEZDU? Za sve je kriv ljubimac Delija!

Još kao mali upamtio je Crvenu zvezdu

Objavljeno:

Nasmejani momak koji je doneo Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona posle 26 godina je u intervjuu za Mozzart sport otkrio kako je stigao u crveno-beli tabor, ali je izneo još mnogo zanimljiih stvari.

El Fardu Ben je privukao pažnju domaće janvosti još kada je dao dva gola Partizanu u dresu Olimpijakosa, a ove sezone je svojim neverovatnim partijama zaslužio epitet najboljeg.

Na pitanje da li "guglovao“ kakav je klub, tim i grad prilikom odabira Zvezde, fudbaler sa Komrskih ostrva je odgovorio:

- Ne, nije bilo potrebe za tim. Kada sam bio dete, bio sam fan Olimpika iz Marselja, tako znam za Crvenu zvezdu. Svaki navijač Marselja zna to ime. Posle Zvezdinog poziva sam se čuo sa Damjanom na telefon (Le Talek op. a.) i on mi je rekao mnogo lepih stvari o timu, klubu... Svidelo mi se. Rekao mi je da je Zvezda kao porodica i vrlo brzo sam to i sam osetio. Tako nešto mi je bilo potrebno - rekao je Ben za Mozzart sport.

Damijan Le Talek
Damijan Le Talekfoto: Dado Đilas

U Zvezdi se mnogi ističu kao lideri, ali ipak se zna ko je glavni.

- Imamo ih nekoliko. Vujadin, Borjan, Žule, kapiten Miki (Nenad Milijaš op.a.) koji je gazda u svlačionici. Kada on priča, svi slušaju - ističe Ben.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.