ETO PRILIKE DA MU PARTIZAN OŽIVI KARIJERU: Čovek koji je doneo titulu u Humsku je slobodan igrač!
Momenat slavlja posle tog pogotka titule vrednog, Foto: Dado Đilas

IVICE, REAGUJ!

ETO PRILIKE DA MU PARTIZAN OŽIVI KARIJERU: Čovek koji je doneo titulu u Humsku je slobodan igrač!

Mogu li crno-beli da iskoriste ovu priliku?

Objavljeno: 20:16h

Iako je postigao pogodak u prijateljskom meču između Bašakšehira i Den Haga (3:1) odigranoj ovog petka, Miloš Jojić će po svemu sudeći, veoma uskoro postati slobodan igrač, prenose turski mediji.

Trener Bašakšehira Abdulah Avči očito nije preterano zadovoljan učinkom Srbina, ali i Karima Freja u ovoj polusezoni, pa je spreman da raskine ugovor sa njima dvojicom.

Momak koji je doneo Partizanu titulu onim golom protiv Crvene zvezde u derbiju iz sada već antologijskog slobodnjaka, u prvom delu sezone odigrao je samo šest utakmica u prvenstvu i dve u Ligi Evrope.

Na terenu je proveo svega nešto preko 200 minuta. S obzirom da ga je Bašakšehir platio letos 2.000.0000 evra, videćemo kako će se sa ekonomske strane ovo odvijati do kraja.

Ono što se mi pitamo je: Da li čelnici Partizana prate razvoj ovog slučaja, kao i da li su uopšte zainteresovani da se Jojić možda čak i ove zime vrati u Humsku, na mesto velikog uspeha. Posebno ako uzme pozamašnu cifru prilikom raskida saradnje sa Turcima, tada bi mu više značilo to što crno-beli mogu da mu ponude mesto standardnog prvotimca i vođe ekipe, što bi moglo ponovo da ga lansira u evropsku fudbalsku orbitu, nego da ode negde "trbuhom za kruhom". Ne bi bio ni prvi, ni poslednji koji bi se vratio na Topčidersko brdo!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.