ODBIO SAM 160.000.000 ZA SERGEJA: Prvi čovek Lacija otkrio nešto što se držalo u tajnosti!
Sergej Milinković Savić je i dalje igrač Lacija, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

izmišljotina?!

ODBIO SAM 160.000.000 ZA SERGEJA: Prvi čovek Lacija otkrio nešto što se držalo u tajnosti!

Posle slabog početka aktuelne sezone, Sergeju je cena pala na tržištu, ali Lotito i dalje odbija da razgovara o njegovoj prodaji

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić je letos bio "medijska" zvezda prelaznog roka. Iz dana u dan su izlazile razne informacije o interesovanju najvećih i najbogatijih klubova Evrope za nejga, ali je na kraju ostao u Laciju.

Predsednik Klaudio Lotito je tražio astronomske sume za srpskog vezistu.

U finišu prelaznog roka je Milan u sklopu pozajmice nudio ukupnih 120.000.000 evra, ali je Lacio i to odbio. Na proslavi 119. rođendana Lacija, Lotito je danas oktrio da je mogao da proda Sergeja za 160.000.000 evra prošlog leta, ali da nije želeo da oslabi tim.

Sergej postiže gol protiv Kaljarija
Sergej postiže gol protiv Kaljarija foto: AP/Claudio Peri

- Moj interes i interes ljudi u klubu je da napravimo jak i pobednički tim. Dakle, da se pojačavamo, a ne da slabimo. Da drugačije ramišljam, sigurno bih prodao Sergeja Milinkovića Savića za 160.000.000 evra što sam mogao da uradim letos. To bi svaki drugi predsednik na svetu uradio - rekao je Lotito.

On nije otkrio koji je klub poslao toliku ponudu za Sergeja, pa ostaje da se nagađa. Najčešće su se kao zainetersovani klubovi pominjali Juventus, Inter, Milan, PSŽ

Posle slabog početka aktuelne sezone, Sergeju je cena pala na tržištu, ali Lotito i dalje odbija da razgovara o njegovoj prodaji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.