LUKA JOVIĆ U REALU?! SAD I ODMAH! Gde ima dima, ima i vatre, a ovde baš kulja trenutno!
Luka Jović je želja Real Madrida, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Pritisak na Florentina Pereza

LUKA JOVIĆ U REALU?! SAD I ODMAH! Gde ima dima, ima i vatre, a ovde baš kulja trenutno!

Ostali članovi uprave vrše pritisak na Florentina Pereza, a sve to prenosi list koji je blizak "kraljevskom klubu"

Objavljeno:

Real Madridu je neophodan remont pod hitno, a Florentino Perez želi da izgradi novi tim sastavljen od mladih igrača, budućih najboljih fudbalera Evrope.

Zato se na naslovnici današnje "Marke" našla i slika našeg Luke Jovića koji je jedan od prvih pikova "kraljevskog kluba", a kako španski mediji navode već u ovom prelaznom roku.

Jasno je apostrofirano da je Madriđanima potrebna nova klasična devetka, jer treba tražiti zamenu Benzemi, dok su Bejl i Marijano Dijaz češće u bolnici nego na treninzima i terenu.

Glavna vest na španskoj Marki je srpski napadač
Glavna vest na španskoj Marki je srpski napadač foto: Printscreen/Marca.com

Zato ostali čelnici uprave pokušavaju da ubede predsednika Pereza da za sada skloni svoje misli sa Nejmara i okrene se drugim i realnijim ciljevima, a pre svega igračima kojima se predviđa blistava budućnost.

Među njima je i najbolji strelac Bundeslige, naš Luka Jović, ali i Mauro Ikardi, Kšištof Pjontek iz Đenove i Timo Verner iz Lajpciga.

Dakle, Luka nije prva opcija, ali jeste jedna od realnijih pogotovo jer se zna da će teško doći Ikardi, što je finansijski praktično nemoguće, a uz to u Madridu ne žele da se bakću sa njegovom ženom i menadžerkom Vandom Narom.

Pitanje je samo i da li je pravo vreme za Luku u Realu, jer već je naučio u Benfici kako je to kad te pojede veliki klub. Uz to, njega takođe žele i Bajern i Napoli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.