PRETIO JE DA ĆE ME ISEĆI NA KOMADE I BACITI U REKU! Bivša devojka optužila Ronalda da je psihopata!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

Optužila ga i da zlostavlja žene

PRETIO JE DA ĆE ME ISEĆI NA KOMADE I BACITI U REKU! Bivša devojka optužila Ronalda da je psihopata!

Ona je odlučila da preda svoju prepisku sa njim Ketrin Majorgi i njenim advokatima kako bi dokazala da je "bolestan"

Objavljeno:

Bivša devojka Kristijana Ronalda Džezmin Lenard nazvala je fudbalsku zvezdu psihopatom i zapretila da će otkriti njegovu pravu prirodu.

Napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje modela Ketrin Majorge, a sve je rešeno tako što je Portugalac Majorgi isplatio 287 hiljada funti kako bi ćutala o tome i nije priznao nikakvu krivicu.

Silovanje se navodno dogodilo pre devet godina u sobi u Las Vegasu, a Ronaldo je tada, tvrdi Majorga, rekao kako je on dobra osoba, osim 'zločestih jedan odsto svoje ličnosti'.

Džezmin je sada stala u obranu Ketrin i na Tviteru objavila brojne optužbe i uvrede na račun Portugalca:

- Nakon puno razmišljanja kontaktiraću Ketrin Majorgu i njen tim advokata kako bi joj pomogla u tužbi za silovanje protiv Ronalda. Ne mogu više da sedim i gledam kako laže, učiniću sve kako bih joj pomogla, imam poruke i snimke koji će biti od neprocenjive vrednosti za Ketrin i njen tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu.

Ronaldo sve optužbe, naravno, negira, a Džezmin smatra kako bi ljudi bili zaprepašćeni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili pre desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovo u kontaktu proteklih 18 meseci.

- Stotine poruka u kojima on sa smehom govori kako psihički zlostavlja majku svoje dece i tretira je kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Majorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gde otkriva sve laži oko svoje dece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac, celi njegov život je laž - napisala je Džezmin u jednom od dvadesetak tvitova na svom profilu, a otkrila je kako je Ronaldo i plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njenu decu!

No nije to sve...

- Rekao mi je da ako se budem viđala s nekim ili napustim svoju kuću da će me oteti, iseći na komade i staviti moje telo u vreću i baciti ga u reku, imam dokaze i za to, on je psihopata!

A kako sama kaže, na sve ovo potaknula ju je situacija o američkom pevaču Robertu Keliju, koji je poznat po sličnim situacijama... Usput nadodaje: Ovo je tek mali delić svih Ronaldovih zastrašujućih problema!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.