VUČELIĆ NA POČETKU PRIPREMA O PRINCIPIMA I NADI: Biće tu još nepravde, ali Svevišnji na svakoga stavlja teret!
Milorad Vučelić se obraća igračima na početku zimskih priprema, Foto: Starsport©

Početak priprema Partizana

VUČELIĆ NA POČETKU PRIPREMA O PRINCIPIMA I NADI: Biće tu još nepravde, ali Svevišnji na svakoga stavlja teret!

Crno-beli će raditi u Beogradu do 25. januara, a potom sledi odlazak u Tursku

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana počeli su zimske pripreme prozivkom u Zemunelu, a na spisku igrača na početku priprema se našlo 29 imena.

I dok se čekaju prva pojačanja, ali i prvi odlasci iz kluba, Zoran Mirković je okupio igrače koji će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, a onda 25. januara otputovati u Belek na drugi deo.

Kao što to obično biva na prvom okupljanju se igračima obratio predsednik kluba Milorad Vučelić.

Igrači Partizana slušaju obraćanje predsednika kluba Milorada Vučelića
Igrači Partizana slušaju obraćanje predsednika kluba Milorada Vučelića foto: Starsport©

- Počinjali smo ranije prozivke uvek sa željama, ciljevima i principima koji se nisu menjali. To su borba za titule i želja za pobedom u svim takmičenjima. Zbog silnih nepravdi koje su nas zadesile izgledalo je da i kada nema nade, ima principa. Smatram da treba da ostanu principi, ali i da nada mora da postoji. Ulazimo u novu polusezonu posle nekoliko meseci koji su podložni kritici. I biće tu još nepravde, ali Svevišnji na svakoga stavlja teret koji može da izdrži. Želim vam da nastavite da se borite za trofeje, da vredno radite i da ostvarite uspešne rezultate - rekao je Vučelić.

Posle njega reč je uzeo i sportski direktor Ivica Iliev.

- Poželeo bih vam mnogo vere u sebe, saigrače, trenera i Upravu. Moramo da budemo svi kao jedan, samo možemo da napravimo velike stvari. Želim vam hrabrost da prođemo zajedno ono ispod i iznad površine, da ponosno nosite sveti dres. Ne želim dato bude prazna priča, već da na terenu pokažete koliko zaista vredite.

Na kraju se igračima obratio i trener Zoran Bata Mirković.

- Pripreme bih podelio u dva bloka, iako je to kompleksna celina. Prvi deo ćemo odraditi u Beogradu, zatim drugi u Turskoj. Na tom putu ćemo se uigravati, imati i dosta prijateljskih utakmica. Želim od vas i zahtevam da budete koncentrisani na rad, date sve od sebe i ostavrite dobre rezultate - rekao je Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.