LUD MILANOV TRANSFER: Imao je Gatuza i Iguaina u igrici,  a sada će biti sa njima na istom zadatku!
Đenaro Gatuzo i Gonzalo Iguain, Foto: EPA/Matteo Bazzi

LUDILO

LUD MILANOV TRANSFER: Imao je Gatuza i Iguaina u igrici, a sada će biti sa njima na istom zadatku!

Oduševljeno je pričao o treneru i jednom saigraču

Objavljeno:

Brazilac Lukas Paketa je novo pojačanje Milana.

On je potpisao ugovor na pet godina, fudbaler je sredine terena, a zbog dobre tehnike mnogi ga porede sa zemljakom Kakom. Uprava Milana je izdvojila 35 miliona evra za njegov dolazak iz Flamenga.

- Veoma sam srećan zbog novog izazova. Voleo bih svima da se zahvalim što su verovali u mene i nadam se da ću im se odužiti. Kaka je idol, bio je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Ja sam tek na startu svog puta, nadam se da ću ići njegovim koracima - rekao je Paketa na predstavljanju.

Poseban osećaj je u Paketi izazvao čin ulaska na "San Siro", a oduševljeno je pričao o treneru i jednom saigraču.

- Gatuzo je bio veliki igrač i imao sam ga u svom timu na Plejstejšnu. Neverovatan je osećaj imati ga sada za trenera. Nadam se da ćemo imati sjajnu godinu i da ću opravdati očekivanja. Kada sam kročio na San Siro, to je neverovatan osećaj. Nadam se da ću pomoći Gonzalu Iguainu, Patriku Kutroneu i saigračima da daju mnogo golova. Iguain je igrao za velike klubove, gledao sam kako igra, čak mi je i on bio u Plejstejšn timu. Tako da je prirodno da će za mene biti poseban doživljaj kada ga vidim na treningu - dodao je Brazilac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.