Poznati za Espreso prognoziraju derbi: Tamara Đurić vs Nikola Rokvić!

Grobarka protiv Delije

Poznati za Espreso prognoziraju derbi: Tamara Đurić vs Nikola Rokvić!

Mnogobrojne javne ličnosti će s pažnjom pratiti naredni duel Partizana i Zvezde i navijati za svoje timove, a Espreso ih je kontaktirao i pitao šta očekuju u subotu
Objavljeno: 16:37h

U subotu će največi deo populacije Srba govoriti samo o jednom i pričati samo o jednom - 150. večitom derbiju. Jubilarni duel Partizana i Crvene zvezde neće biti samo zanimljiv ljubiteljima fudbala ili navijačima, već i mnogobrojnim estradnim ličnostima koje navijaju za te klubove. Zašto volim derbi: Na prvom sam plakao, kasnije sam shvatio da ta tekma i nije nešto! (VIDEO) (GIF) Zato je "Espreso" odlučio da tokom ovih dana uoči derbija kontaktira poznate ličnosti, po jednu iz oba navijačka tabora i porazgovara sa njima kratko o predstojećem komšijskom duelu u Humskoj. Damama smo dali prednost, tako da smo za prognozu i očekivanja prvo pozvali klaberku i bivšu učesnicu rijalitija Farma, Tamaru Đurić, koja je osvedočena navijačica Partizana i često se može videti na utakmicama košarkaškog kluba, ali prati i fudbalski tim. Grobari, da li ste nekad čuli narodnjak iz 1970. posvećen Partizanu? (VIDEO)

Aleksandar Jovanović/Tamara Đurić
- Predviđam da će biti 3:1 za moj Partizan. Ne verujem da ćemo uspeti da se umešamo u borbu za titulu, ali znam da ćemo sigurno pobediti Zvezdu. Golove će dati Božinov dva i jedan će postići Alen Stevanović. Očekujem pobedu i dobro navijanje što mi je uvek asocijacija na derbi - rekla nam je Tamara. Kada je u pitanju suprotni tabor, javio nam se pevač Nikola Rokvić, koji je ljubav prema crveno-belima nasledio od oca Marinka i čak je kao klinac kratko trenirao na Marakani.

da ne bude nikakvih incidenata, i naravno Zvezdinu pobedu
Biće 2:0 za nas. Mislim da će Grujić postići oba gola

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.