VOLIM GRUPNI SE*S, VODIO SAM LJUBAV NASRED STADIONA: Šokantno priznanje legende fudbala o svom intimnom životu
Ilustracija tribina, mesta na kome na stadionu najlakše mogu da se upražnjavaju "bračne dužnosti", Foto: Pixabay

LUDAČKE REČI LEGENDE

VOLIM GRUPNI SE*S, VODIO SAM LJUBAV NASRED STADIONA: Šokantno priznanje legende fudbala o svom intimnom životu

Pravi je vragolan...

Objavljeno:

Legendarni brazilski fudbaler Romario ne prestaje da intrigira svetsku javnost, što fudbalsku, što onu širu, a to očigledno prija i njemu samom, sudeći po intervjuima koje daje u poslednje vreme.

- Bio sam na doping kontroli i kada se sve završilo, želeo sam da proslavim dobre rezultate testa sa devojkom. Sačekali smo u svlačionici da svi odu sa stadiona pa smo zatim vodili ljubav - izjavio je legendarni Brazilac, strelac nekih od najbitnijih golova u modernoj istoriji nacionalnog fudbala u svojoj zemlji.

Romario u odelu
Romario u odelu foto: AP

Govoreći o intimi, predvodnik reprezentacije Brazila na SP 1994. u SAD, koja je tada osvojila titulu prvaka sveta, priznao je i da voli grupni seks.

- Imao sam iskustva i po tom pitanju. U ovom slučaju sam više voleo da zbijam šale na tuđ račun, ali sam i lično doživljavao neke avanture. Grupni seks je nešto uobičajeno u ekipnim sportovima. Pošto sve radimo zajedno, zašto ne bismo kolektivno i delili intimu - pita se slavni Brazilac.

Izlivi iskrenosti Romariju nisu strani. Svojevremeno je tokom igranja za reprezentaciju nekoliko puta izjavljivao kako je seks jedina stvar koju više voli od fudbala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.