PRED KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020: Muslin ponovo postaje selektor!
Slavoljub Muslin, Foto: Dado Đilas

OPET ZAUZIMA OMILJENO MESTO

PRED KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020: Muslin ponovo postaje selektor!

I Milan Obradović, Krstajićev pomoćnik, je u celom paketu

Objavljeno: 18:32h

Slavoljub Muslin želi da radi još jedan posao pored toga što vodi klub u Saudijskoj Arabiji.

Ove jeseni pominjao se kao opcija za trenera Spartaka iz Moskve, a sada se pojavila nova vest. Srpski stručnjak je najozbiljniji kandidat da preuzme reprezentaciju Azerbejdažana pred kvalifikacije za EURO 2020, javljaju tamošnji mediji.

Slavoljub Muslin
Slavoljub Muslin foto: Reuters

On je najveća želja ljudi koji vode azerbejdžanski fudbal, ali videćemo koliko je to realno. Problem bi mogla da bude činjenica što je Muslin trenutno zaposlen kao trener u saudijskoj Al Fejhi, a poznato je da Arapi dobro plaćaju i da dele trenera sa nekim. Da stvari budu još bolje za njega, gore za Azere, nedavno je izabran za trenera meseca u šampionatu Saudijske Arabije.

Azerbejdžan bi mogao da ponudi dobre finansijske uslove srpskom stručnjaku, možda i bolje od Al Fejhe, ali pitanje je da li je u ovom trenutku moguće doći do dogovora sve tri strane.

Obradović pored Krstajića
Obradović pored Krstajića foto: Starsport©

Azerbejdžanski mediji takođe najavljuju i da bi selektor mlade reprezentacije trebalo da bude Srbin. Poslata je ponuda Milanu Obradoviću, pomoćniku Mladena Krstajića. Tamošnji mediji javljaju da pregovori traju i da bi ishod trebalo da bude povoljan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.