DA LI OVO ZNAČI DA ĆE PARTIZAN OSTATI BEZ SVOG HEROJA: Crno-beli odbili ponudu, ali...
Foto: Dado Đilas

na pomolu transfer?

DA LI OVO ZNAČI DA ĆE PARTIZAN OSTATI BEZ SVOG HEROJA: Crno-beli odbili ponudu, ali...

Odigrao sam upravo zbog Duleta, nismo dobili, ali sam postigao gol i posvetio ga mom drugu - rekao je Miletić

Objavljeno:

Jedna od najsvetlijih tačaka Partizana ove sezone je sjajni defanzivac Nemanja Miletić, koji je svojim odličnim partijama dobio poziv i od Mladena Krstajića

Pre godinu crno-beli nisu hteli da puste Nemanju Miletića za milon evra, ali kako ističe 27-godišnji fudbaler ovog zimsog prelaznog roka mogla bi da stigne neka unosnija ponuda.

- Očekujem ponude, ne znam visinu. Orlando je tad slao milion, u Humskoj nisu hteli ni da čuju. Voleo bih u Francusku, Italiju... Igrao sam u Belgiji, tamo se forsira sličan stil, međutim, „lige petice” veći su izazov. Ne bih se bunio ni za Tursku, recimo - rekao je Miletić za Žurnal.

Na pitanje koja utakmica mu je ostala urezana u sećanje reprezentativac Srbije je odgovorio:

- Bilo je dosta utakmica za pamćenje… Ipak, izdvojio bih taj meč u Nišu protiv Radničkog. Sve je bilo pod velikim emotivnim nabojem, vrlo teško. Sećam se kada su mi javili da je Dule preminuo, bio sam u slomljen. Razmišljao sam da li da igram uopšte, emotivno sam bio iscrpljen. Čak su me i treneri pitali da li sam siguran da mogu. Odigrao sam upravo zbog Duleta, nismo dobili, ali sam postigao gol i posvetio ga mom drugu - rekao je Miletić u razgovoru za Mondo.

Momak rodom iz Kosovske Mitrovice osvrnio se u opširnom intervjuu i svojih početaka.

- Zbog ratnih okolnost i svega što se dešavalo – nije bilo lako odrastati u Lešku. Išao sam svaki dan u Mitrovicu u školu. Mama i ja smo ujutru ustajali u pet, ja u školu, a ona na posao. Zbog toga ni danas ne mogu dugo da spavam, već u osam sam na nogama. Dođem iz škole oko 14 časova, bacim ranac i uzmem opremu za trening. U 14.30 uđem u bus za Rašku i pravac u klub. Kada dođem u 19 sati nemam snage ni za šta. Ubijala su me putovanja i prelasci granica. I školu sam malo zapostavio. Posle sam se vratio iz Raške u Lešak, gde smo imali omladinsku selekciju i igrali smo Prvu ligu Srbije. Ko se snašao -snašao se, ko nije – morao je da ostane na Kosovu i da radi nešto drugo - pristeio se Miletić za Mondo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.