IPAK JE DO MURINJA, PROBUDIO SE ALEKSIS SANČEZ: Solskjerov Mančester postavlja rekorde i gazi sve pred sobom!
Ole Gunar Solskjer, Foto: AP

pobeda đavola

IPAK JE DO MURINJA, PROBUDIO SE ALEKSIS SANČEZ: Solskjerov Mančester postavlja rekorde i gazi sve pred sobom!

Norvežanin kao Bizbi

Objavljeno:

Fudbaleri Mančester Junajteda plasirali su se u četvrto kolo FA kupa, pošto su na svom terenu pobedili drugoligaša Reding sa 2:0.

Junajted je poveo u 22. minutu golom Huana Mate iz jedanaesterca, koji je dosudjen posle pregledanja video snimka, kada je odlučeno da je Omar Ričards sapleo Matu. Konačan rezultat postavio je Romelu Lukaku u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena. To je 13. gol Lukakua u poslednjih 14 utakmica u FA kupu.

Trener Junajteda Ole Gunar Solskjer je izjednačio rekord legendarnog Meta Bazbija, koji je takođe vezao pet pobeda otkako je preuzeo ekipu, u sezoni 1946-1947.

Solskjer je sredinom prošlog meseca na klupi mančesterskog kluba zamenio Žozea Morinja, koji je otpušten zbog loših rezultata. Norvežanin može da postavi klupski rekord narednog vikenda, ako ekipa pobedi Totenhem u Premijer ligi.

Fudbaler Junajteda Aleksis Sančes učestvovao je u akcijama kod oba gola, a danas je prvi put bio u prvom timu otkako se vratio na teren posle povrede. On je izašao iz igre u 64. minutu, a kako su preneli britanski mediji, pokazao je na desnu butinu i nagovestio moguću povredu.

Aleksis Sančez
Aleksis Sančezfoto: AP

Fudbaleri Vest Hema pobedili su kao domaćini Birmingem sa 2:0 i plasirali se u četvrto kolo.

Golove su postigli Marko Arnautović u drugom minutu i Endi Kerol u prvom minutu nadoknade vremena. U četvrto kolo plasirao se i Brajton, koji je na gostovanju pobedio Bornmut sa 3:1, kao i Barnli, pobedom na svom terenu protiv Barnslija, 1:0.

Vest Bromvič je na svom terenu pobedio Vigan sa 1:0, dok su nerešeno završene utakmice Šefild Venzdej-Luton (0:0) i Šruzberi-Stouk (1:1).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.