REFORMA U PARTIZANU: Zapamtite njegovo ime, takvi se cene u Evropi, šepurimo se sa prvih mesta!
Foto: Starsport©

ohrabrujuće vesti za crno-bele

REFORMA U PARTIZANU: Zapamtite njegovo ime, takvi se cene u Evropi, šepurimo se sa prvih mesta!

Od našeg rada zavisi klub 2023. godine - jasan je Radinović,

Objavljeno:

Sadašnjost je jedno, ali pravi klubovi na vreme misle na buduće planove. Iako su mnogi pomislili da omladinska škola Partizana ide silaznom putanjom, direktor mlađih selekcija crno-belih, Vanja Radinović uverava partizanovce da je Parni valjak na pravom putu i skreće pažnju na neke mladiće čije vreme tek dolazi.

U intervjuu za "Mocart spot" Radinović je posebno istakao jednog momka.

- Zapamtite ime Luke Cvetičanina. U pitanju je bočni napadač, rođen 2003. godine. Krilnog vezistu Stevanovića je javnost upoznala protiv Rada, dok i Strahinja Pavlović (2001) slovi za vrhunskog talenta, pošto je levonog, takvi se cene u Evropi, snažan je, a ima zadivljujući koordinaciju pokreta - rekao je direktor Partizanove omladinske škole.

Prošle godine Crvena zvvezda je bila dominatna u svim mlađim selekcijama, ali ove sezone sitacija se promenila.

- Selekcije su osnažene, podignute na viši nivo. Možda je najbolji primer „klasa 2002“, prošle sezone u zaostatku za Crvenom zvezdom, a sad se i pioniri i petlići šepure se s prvih pozicija. I kadeti su prvi.

Radinović se osvrnuo i na konkurenciju.

- Finansije su na njihovoj strani, ali, znam da mnogo bisera interesantnih komšijama igra kod nas. Probudila se konkurencija. Ne samo Crvena zvezda, već i Čukarički! Bez obzira na sve, u juniorskim večitim derbijima ove jeseni ne znamo za neuspeh - rekao je Vanja Radinović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.