NE ŽELE DA ODU SA MARAKANE: Dva fudbalera odbili da napuste Crvenu zvezdu!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

Neće na pozajmice

NE ŽELE DA ODU SA MARAKANE: Dva fudbalera odbili da napuste Crvenu zvezdu!

Žele da ostanu i bore se za svoje mesto u timu

Objavljeno:

Crvena zvezda trenutno ima višak fudbalera u ekipi nego što joj je potrebno za prolećni deo sezone i sada pokušava da smanji taj broj i reši se onih koji su trenutno "prekobrojni" kod Vladana Milojevića.

Među takve spadaju i Dejan Meleg i Milan Jevtović koji jesenas nisu opravdali očekivanja i nisu dobijali mnogo prilike da igraju, međutim, oni su odbili da napuste klub.

Dejan Meleg
Dejan Meleg foto: Starsport©

Kako "Kurir" saznaje, dvojac koji je letos stigao na Marakanu iz Turske, bio je na sastanku sa čelnicima kluba i predočeno im je da bi najbolje za njih bilo da odu negde na šestomesečne pozajmice, ali su oni tu mogućnost odbili.

Ofanzivni vezisti žele da se tokom priprema izbore za minutažu kod trenera Milojevića i ne žele da napuste Ljutice Bogdana posle samo šest meseci u klubu, iako su imali malu minutažu.

Milan Jevtović želi da ostane u Zvezdi
Milan Jevtović želi da ostane u Zvezdi foto: Starsport©

Meleg je došao za pola miliona evra iz Kajzerija i odigrao ukupno 7 mečeva na kojima je postigao dva gola. Njega je na pozajmicu želela matična Vojvodina u kojoj je pružao najbolje igre, ali on je odbio tu opciju.

Za isti novac je iz Antalije stigao Jevtović, ali je odigrao tek 407 minuta. Kruševački Napredak se raspitivao o uslovima oko njegove pozajmice, ali od toga nema ništa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.