ŠTA TO SPREMA TERZA? PARTIZANOV DŽELAT RASPALJUJE DELIJE: Možda se pridružim Pavkovu na Marakani!
Aleksa Vukanovuić, Foto: Starsport©

transfer na pomolu?

ŠTA TO SPREMA TERZA? PARTIZANOV DŽELAT RASPALJUJE DELIJE: Možda se pridružim Pavkovu na Marakani!

Pamtiću taj pogodak do kraja života - rekao je Vukanović

Objavljeno: 09:30h

Momak koji je obeležo jesenju sezonu Superlige Srbije je Aleksa Vukanović, koji je svojom izjavom za Novosti zagolicao maštu zvezdaša i najvaio da bi uskoro, možda, mogao da zaigra za srpskog šampiona.

Fudbaler Napretka je imao godinu za pamćenje, postigao je 12 golova i zajdeno sa Nerminom Haskićem drži lidersku poziciju iste strelaca u Superligi Srbije.

– Prebacio sam tu magičnu brojku od 11 golova, trudio sam se da budem timski igrač, a ispostavilo se da sam imao i lično najbolju statistiku. Nastojaću da nastavim da napredujem i obaram lične rekorde – kazao je Vukanović za Novosti.

26-godišnji napdač će ostati upamćen dobro svim navijačima Partizana pošto je postigao jedan od najšmekerskijih pogodaka u Superligi.

- Definitivno je to moj najlepši gol, i ove godine, i u karijeri. Obeležio je i mene, jer me ljubitelji fudbala vezuju za taj potez u Humskoj. Nije lako dati gol petom, pogotovo na stadionu Partizana. Pamtiću taj pogodak do kraja života.

Mnogo se govorilio u prethodnom periodu gde će završiti Vukanović, pominjao se inostranstvo i oba večita rivala, ali momak rođen u Bačkoj Palanci svojom izjavom nagoveštava da bi uskoro mogao u Crvenu zvezdu.

– Nikad se ne zna. Iako postoje ponude iz inostranstva, možda se pridružim Pavkovu na Marakani. Ne opterećujem se. Igram fudbal zato što ga volim. O transferu brine Marko Mišković – jasan je Vukanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.