NEMA VIŠE DILEME: Poznata je sudbina Melega i Jevtovića u Crvenoj zvezdi!
Jevtović i Meleg, Foto: Starsport©

KONAČNO

NEMA VIŠE DILEME: Poznata je sudbina Melega i Jevtovića u Crvenoj zvezdi!

Njima je ponuđena jedna varijanta, ali su je oni odbili

Objavljeno:

Iz Crvene zvezde je do sada otišao samo Nenad Krstičić, na izlaznim vratima su Miloš Degenek i Vujadin Savić. Što se pozajmica tiče, tu će stvari da idu malo teže.

Kako saznaje MaxBet, ta varijanta je ponuđena Dejanu Melegu i Milanu Jevtoviću. Obojica su odbili da odu na pozajmice i videće se kako će dalje da se razvija njihova karijera u klubu iz Ljutice Bogdana. Obojica su došla iz Turske prethodnog leta, Meleg iz Kajzerija, a Jevtović iz Antalije.

Kod Melega se očekivalo da bude onaj plejmejker kakav je bio u Vojvodini, ali od toga nije bilo ništa. Tek je sporadično osetio superligaške terene. Nije uspeo da se izbori za mesto u timu, mada u trenucima kada je s njim postignut dogovor u crveno-belom taboru nisu mogli da znaju da će nešto kasnije uspeti da dovedu Marka Marina. Zato je Meleg odigrao tek sedam mečeva, na terenu je proveo ukupno 285 minuta i zabeležio je dve asistencije.

Nešto bolje bilo je sa Milanom Jevtovićem, koji je igrao više od Melega i uspeo da se upiše u strelce. Nastupio je na 10 utakmica, ukupno 407 minuta i postigao je dva gola, ali ni on se nije izborio za mesto na krilu, češće je šansu dobijao Veljko Simić. Dolaskom na stadion “Rajko Mitić” Jevtović je ispunio dečački san, ali daleko od toga da je posle potpisa usledila bajka, kad je on u pitanju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MaxBet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.