NOVOGODIŠNJI INTERVJU GORANA ZAKARIĆA: Partizan je moj klub, zadovoljstvo mi je da radim sa Zvezdinom legendom!
Goran Zakarić protiv Crvene zvezde, Foto: Starsport©

DOBRA POLUSEZONA JE IZA NJEGA

NOVOGODIŠNJI INTERVJU GORANA ZAKARIĆA: Partizan je moj klub, zadovoljstvo mi je da radim sa Zvezdinom legendom!

- Imao sam težak period oko mog prelaska u Partizan, ali smo uspeli na kraju da završimo posao i ostvarila mi se velika želja - jasan je reprezentativac BiH

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Tek što je stigao u Partizan u avgustu, odmah je napravio razliku na terenu, jer je bio među najzaslužnijima, ako ne i najzaslužniji što se ekipa iz Humske prošetala kroz Dansku protiv Nordsjelanda i domogla plej-ofa za ulaza u Ligu Evrope.

Tamo su crno-beli ispali od Bešiktaša, ali pored nekoliko pehova koji su ga zadesili, Goran Zakarić je oduševljen svojom prvom sezonom u srpskom fudbalu.

Kako bi za sebe opisao 2018. godinu?

- Pa mogu je opisati za dobro, jako dobro, jer sam dobio i drugu ćerkicu, a i napravio sam transfer u svoj klub u koji sam silno hteo da dođem. Rezultati nam malo ne pašu, ali nadam se da će biti dosta bolje u nastavku sezone.

Uporedi srpsku Superligu i Premijer ligu BiH.

- Sada ne bih govorio o kvalitetu liga, jer jednostavno prvo i osnovno što treba da se treba uradi jeste da se uslovi poboljšaju, to jest da se tereni naprave i da bude liga dosta zanimljivija.

Kako je raditi sa Robertom Prosinečkim u reprezentaciji i da li ste se čuli posle operacija kojim je bio podvrgnut?

- Što se tice selektora Prosinečkog mi je veliko zadovoljstvo što me trenira i što sam deo reprezentacije, evo već godinu dana od kad je došao. Javio sam mu se da mu poželim brz oporavak i da će sve biti u redu.

Goran Zakarić na potpisivanju za crno-bele
Goran Zakarić na potpisivanju za crno-bele foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Kom golmanu najviše voliš da daješ golove na treningu?

- Nemam sad nekog omiljenog, jednostavno se skoncentrišem na trening i slušam zahteve od trenera, kako ja tako i moji saigraći.

Da li si očekivao da ćeš odmah po potpisu za crno-bele zaigrati ključnu ulogu u gaženju Nordsjelanda i prolasku u narednu fazu kvalifikacija za Ligu Evrope?

- Imao sam težak period oko mog prelaska u Partizan, ali smo uspeli na kraju da završimo posao i ostvarila mi se velika želja. Jedva sam čekao da zaigram i da idemo u pobede nove svi zajedno, tako da je sve bilo u najboljem redu.

Ko ti je omiljeni saigrač u Partizanu?

- Mogu reći da se najviše druzim sa Miletićem Nemanjom (Nemom) tako da, eto sa njim sam super.

Ko je najbolji igrač s kojim si igrao u timu?

- Kratko sam tu pa sad trenutno ne mogu da izdvojim nikoga, ali ima dosta dobrih igrača i što je najvažnije mladi su tako da sigurno će biti veliki igrači nekada u budućnosti.

Redakcija Espreso.co.rs mu želi još bolju i berićetniju 2019.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.