Milan Tarot za Espreso: Kako da maznete velike pare na mečevima Lige šampiona! (VIDEO)

vaše je samo da uplatite

Milan Tarot za Espreso: Kako da maznete velike pare na mečevima Lige šampiona! (VIDEO)

Veliki procenat Srba pokušava da preko igranja tiketa zaradi neki novac i to im, uglavnom, ne uspeva. Zato smo pozvali smo u pomoć čuvenog vidovnjaka
Objavljeno:

Nema tog Srbina, starijeg od 18 godina, koji makar jednom nije ušao u kladionicu i odigrao makar jedan tiket. Mada u skladu sa karakteristikama ove nacije i traženja "hleba preko pogače", velika većina stanovništva pokušava da velike pare ili bogatstvo pronađe upravo klađenjem. Svi se trude da prognoziraju rezultate, najčešće fudbalskih mečeva, i na taj način zarade mnogo novca, koji bi im uglavnom rešio mnogo problema, a vrlo retko se dešava da u tome i uspeju.

Kako bismo pomogli čitaocima "Espresa" pozvali smo u našu redakciju čuvenog proroka Milana Tarota i zamolili ga da podeli kladioničarske savete našim čitaocima i čitavoj Srbiji.
Poznati vidovnjak je uslišio našu molbu da pomogne "napaćenim" srpskim kladioničarima u prognoziranju mečeva osmine finala Lige šampiona koje su na programu u utorak i sredu i pomogne da osvoje novac. Tarot nam je tom prilikom ispričao da svi ovi profili na društvenim mrežama koji nude "sigurne dojave" kladioničarima, uglavnom traže prethodno savete od njega.
Ispričao nam je i jednu zanimljivost o tome kako je jednom prilikom ptica koja se pojavila na utakmici Barselone i "ukakila" na prečku, upropastila njegovu prognozu koju je dao jednom svom gledaocu. Koje vam je savete dao šta da odigrate na utakmice Arsenal -Barselona, Juventus - Bajern, Dinamo Kijev - Mančester Siti i PSV - Atletiko Madrid, možete pogledati na našem video snimku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.