PRIZNANJE ZA MATIĆA: Majstorija protiv Palasa proglašena kao treći najlepši gol u 2018. godini!
Nemanja Matić,, Foto: EPA

golčina

PRIZNANJE ZA MATIĆA: Majstorija protiv Palasa proglašena kao treći najlepši gol u 2018. godini!

Ispred Matića su se na kraju sezone našli Pol Pogba i njegovo pogodak protiv Jang Bojsa i Markus Rašford i njegov gol protiv Liverpula

Objavljeno: 14:03h

Gol koji je Nemanja Matić dao za Mančester junajted protiv Kristal Palasa prethodne sezone, proglašen je za treći najlepši gol tima sa Old Traforda u 2018. godini.

Matić je mrežu Palasa zatresao u nadoknadi vremena još u martu, a to mu je ujedno bio i prvi gol za Đavole. Inače, taj isti gol je proglašen za najlepši u sezoni 2017/18 po izboru navijača.

- Veoma sam srećan zbog toga. Ovo je još jedan trofej za moju malu kolekciju, a moja deca će takođe biti posebno srećna. Gol sam pogledao sigurno jedno 300 puta. Najpre sam 10 puta pogledao posle utakmice, a zatim sam otišao kući. Sin je bio toliko srećan zbog gola da sam morao i sa njim da odgledam, a zatim smo gledali i svaki dan posle utakmice - rekao je Matić tada

Ispred Matića su se na kraju sezone našli Pol Pogba i njegovo pogodak protiv Jang Bojsa i Markus Rašford i njegov gol protiv Liverpula.

Takođe, tu su i golovi Janga protiv Fulama, Marsijala protiv Čelsija, Kardifa i Njukasla, Sančezov protiv Totenhema, Ererin protiv Sautemptona, kao i Pogbin protiv Bornmuta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.