POVRATAK U REPREZENTACIJU: Vraćam se da pomognem, Srbija mora na Evropsko prvenstvo!
Luka Milivojević i Branislav Ivanović na klupi u Rusiji, Foto: Starsport©

tako se čini

POVRATAK U REPREZENTACIJU: Vraćam se da pomognem, Srbija mora na Evropsko prvenstvo!

"Naravno da nijedan igrač ne može da uslovljava i sebe stavlja ispred reprezentacije, ali on nikog nije uslovljavao niti tražio bilo kakve povlastice za sebe"

Objavljeno:

Luka Milivojević želi da se vrati u fudbalsku reprezentaciju Srbije! Barem se takav utisak stiče posle izjava koje je kapiten Kristal Palasa dao za klupske novinare.

Lukine izjave navijači Palasa su mogli da pročitaju u programu koji im je deljen pred meč sa Vulverhemptonom.

- Imam nekoliko ciljeva za 2019. Prvo da osvojimo dovoljno bodova da ostanemo u Premijer ligi, a ako nam se ukaže prilika za nešto više hajde da i to pokušamo. Zaista pozitivno razmišljamo i kada je FA kup u pitanju, želimo da odemo što dalje - rekao je Milivojević i dodao:

- Nadam se da će se popraviti i moja situacija u reprezentaciji i da ću moći da se vratim i pomognem ekipi da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Luka Milivojević na Mundijalu u Rusiji
Luka Milivojević na Mundijalu u Rusiji foto: Dado Đilas

Inače, predsednik FSS Slaviša Kokeza je u novogodišnjem intervjuu za Sportski žurnal rekao da Milivojeviić mora da bude među 23 igrača Orlova.

- Mislim da u ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija na obe strane, ali isto tako mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju kao što selektor nema pravo da ne zove Luku Milivojevića u nacionalni tim. Naravno da nijedan igrač ne može da uslovljava i sebe stavlja ispred reprezentacije, ali Milivojević nikog nije uslovljavao niti tražio bilo kakve povlastice za sebe. Ja nisam selektor i ne znam kojih 11 igrača treba da istrči na teren, ali siguran sam da Luka Milivojević treba da bude na spisku među 23 reprezentativca Srbije.

Mladen Krstajić i Slaviša Kokeza
Mladen Krstajić i Slaviša Kokeza foto: Reuters

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.