Ješić za Espreso: Inđija premirala igrače Napretka, a Bata Gašić hteo da pobegne sa parama! (VIDEO)

Tako je čuo za njega

Ješić za Espreso: Inđija premirala igrače Napretka, a Bata Gašić hteo da pobegne sa parama! (VIDEO)

Sve se događalo u sezoni 2010/2011 kada je Inđiji u poslednjem kolu bilo potrebno da Kruševljani odigraju nerešeno i zato su odlučili da dodatno motivišu "čarapane"
Objavljeno: 19:18h

Potpredsednik Demokratske stranke, Goran Ješić je u intervju za "Espreso" otkrio vrlo zanimljivu priču o tome kako je upoznao nedavno smenjenog ministra odbrane Bratislava Gašića, a ona je povezana sa fudbalom. On se vratio u vreme kada je fudbalski klub Inđija učestvovao u najvišem rangu takmičenja u sezoni 2010/2011 i na samu završnicu tog šampionata kada se borio za opstanak. U to vreme je Gašić bio funkcioner kruševačkog Napretka koji je takođe učestvovao u istom takmičenju.

Petar Lazović
- Ja nisam, zapravo, ni znao da je to bio Bata Gašić. To sam saznao tek kad je postao ministar jer kako bih ja iz Inđije znao ko je Bata Santos u Kruševcu. On je tada bio u Napretku i mi smo poslednje kolo igrali u Užicu protiv Slobode, a Napredak je gostovao Sremu iz Mitrovice - krenuo je priču Ješić. - Nama je tada bilo bitno da oni odigraju fer utakmicu i bilo je dovoljno da odigraju nerešeno da bi Inđija opstala u ligi. Zato smo dali premije Napretku koje, očigledno, nisu bile saopštene igračima. Ja sam u Užicu gledao utakmicu, a moji prijatelji su bili na stadionu Srema, gde su se davale premije Napretku. Onda, kada je (Gašić) video da gube sa 1:0, prvo je krenuo ka izlazu, a onda je vratio taj novac.
Kada je posle postao ministar, pita me prijatelj “Gorane, jesi li ti video ko su ministri?” Kažem “ne znam, ima raznog sveta”. On kaže “pa, Bata Gašić, onaj što smo davali premije, pa nije završio”. I to sam pričao i pred njim, a on je rekao “nemoj stalno da pričaš tu priču” - rekao je Ješić za naš portal. To možete pogledati na 40. minutu snimka ispod.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.