IVAN OBRADOVIĆ PROGOVORIO O DOLASKU U PARTIZAN: Sa crno-belima sam u pregovorima još od septembra, ali...
Ivan Obradović i Marko Verati, Foto: Reuters

strpljenje

IVAN OBRADOVIĆ PROGOVORIO O DOLASKU U PARTIZAN: Sa crno-belima sam u pregovorima još od septembra, ali...

U pregovorima sa crno-belima sam od septembra, ali...

Objavljeno:

Ivan Obradović je najveća želja sportskog sektora beogradskih crno-belih, a bivši reprezentativac Srbije ističe da ljudi iz Humske moraju da imaju strpljenja.

-Nadam se novoj šansi u novoj godini. Posle odlaska Hejna Vanhecebruka sanjam o budućnosti u dresu Anderlehta i nadam se da novi sportski direktor Frank Arnesen i sledeći trener veruju u mene, iako sve u fudbalu može brzo da se promeni. Ostalo mi je još samo šest meseci ugovora sa Anderlehtom, a sa Partizanom sam u pregovorima od septembra. Zahvalan sam što me u Humskoj žele, međutim, moraju da budu strpljivi, prvo moram da vidim šta će se desiti sa sadašnjim klubom - rekao je Obradović

Obradović je bez obrazloženja prebačen u B tim, a ove sezone nije nastupao za prvi tim pa je Partizan pokušao da iskoristi loš status nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

- Iskreno vam kažem, kad su loši rezultati onda je treneru teško da sačuva posao. Mada, moram da priznam, nikad nisam srećan kad neko dobije otkaz. Što se tiče striktno fudbalskih stvari, Vanhecebruk je dobar strateg, ali odnosi sa igračima nisu bili valjani, nije razgovarao sa nama, posebno ne sa mnom. Nemam pojma što sam sklonjen. Nikad nisam dobio objašnjenje. Nadam se da će mi Hajn jednog dana reći šta je bilo po sredi, jer zaslužujem, iako u ovom trenutku ni meni dosta toga nije jasno - rekao je Obradoivć i dodao:

- Smatram da je odluka o prekomandi u B tim bila 50 odsto odluka trenera, a 50 odsto Luka Dovroa. Nagađam, jer ni sa doskorašnjim sportskim direktorom nisam konkretno razgovarao na tu temu“.

Poslednji meč za prvi tim Obradović je odigrao odigrao 21. aprila, a uu međuvremenu je imao ponude raznih klubova.

„Odbijanje je teška reč. PAOK nije bio 100 odsto konkretan, a Lokeren bi, uz dužno poštovanje tog kluba, predstavljao tri koraka unazad u mojoj karijeri. Pogledajte gde je Lokeren sad na tabeli. Mogu da odlučim gde ću igrati u budućnosti

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.