POZNATI RIVALI ZVEZDE NA PRIPREMAMA: Vreme je za osvetu starom dužniku!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

početak 28. januara

POZNATI RIVALI ZVEZDE NA PRIPREMAMA: Vreme je za osvetu starom dužniku!

Kafu će imati priliku da igra protiv bivšeg kluba

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde će u dve faze obaviti zimske pripreme, a poznato je i pet rivala sa kojima će srpski šampion odigrati kontrolne utakmice uoči nastavka sezone.

Proslava jesenje titule
Proslava jesenje titulefoto: Starsport©

Okupljanje je zakazano za 10. januar 2019. godine i crveno-beli će četiri dana kasnije otići u Terme Čatež gde će boraviti do 23. januara. Po povratku će u Beogradu provesti tri dana i onda će drugu fazu priprema fudbaleri Zvezde imati u Antaliji, od 26. januara do 9. februara.

U tom periodu će izabranici Vladana Milojevića odigrati i pet prijateljskih utakmica. Prvi susret je zakazan za 28. januar protiv Vaker Nordhauzena, člana nemačke regionalne lige, a dva dana kasnije fudbaleri Zvezde odmeriće snage sa Austrijom iz Beča.

foto: Starsport©

Drugog dana februara crveno-beli će odigrati meč sa Ludogorecom, a za 5. februar je zakazan duel sa Rabotničkim. Poslednju proveru pred povratak u prestonicu naši igrači imaće protiv Maribora 8. februara. PRIJATELJSKE UTAKMICE NA PRIPREMAMA 28. januar Crvena zvezda - Vaker Nordhauzen 30. januar Crvena zvezda - Austrija 2. februar Crvena zvezda - Ludogorec 5. februar Crvena zvezda - Rabotnički 8. februar Crvena zvezda - Maribor

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.