Prštaće širom Evrope: Pakleni derbiji nas očekuju ovaj vikend! (FOTO)

Poslastica za muškarce

Prštaće širom Evrope: Pakleni derbiji nas očekuju ovaj vikend! (FOTO)

U subotu i nedelju je toliko derbija na programu da će ljubitelji fudbala i košarke moći da uživaju u predstojećim mečevima
Objavljeno: 18:07h

Predstojećeg vikenda, po običaju, očekuje nas pregršt sportskih dešavanja. Kada je reč o Superligi, lider šampionata Crvena zvezda gostuje u Subotici ekipi Spartaka, u subotu od 15h. Partizan će duel ove runde, ujedno i derbi kola, odigrati u ponedeljak na stadionu u Humskoj protiv Čukaričkog (19).

U Premijer ligi predstoji nam srpski derbi. Čelsi, u kojem igraju Branislav Ivanović i Nemanja Matić u subotu na "Stamford bridžu" od 18.30h dočekuju Sautempton, našeg Dušana Tadića.
Još jedan okršaj Srba na Ostrvu mogao bi da se dogodi u subotu i to dva Aleksandra. Kolarov i njegov Mančester siti na svom terenu od 16 sati dočekuju Njukasl, čije boje brani Mitrović.
Dan kasnije na programu su dva derbija. "Mersisajd derbi" odigraće na "Gudison parku Everton i Liverpul. Nešto kasnije, od 17 sati u derbiju kola se sastaju Arsenal i Mančester junajted.
U Primeri, Barselona u subotu od 16 sati gostuje Sevilji na "Sančez Pichuanu". U nedelju nas očekuje madridski derbi na "Visente Kalderonu", između Atletika i Reala (20.30), što će biti ujedno i poslednji duel 7. kola. Lider prvenstva Viljareal gostuje Levanteu u nedelju (18.15) i biće u prilici da posle ovog kola da zadrži lidersko mesto na tabeli.
U Bundesligi na programu je veliki derbi. Na "Alijanc areni" sudariće se minhenski Bajern i Borusija Dortmund, u nedelju od 17.30.
U Seriji A, Srbi će takođe ukrstiti koplja. U nedelju od 15h Sampdorija Nenada Krstičića na "Luiđi Ferarisu" dočekuje Inter, za koji nastupaju Nemanja Vidić i Adem Ljajić. U poslednjem meču ove runde, Milan, koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, na "San Siru" dočekuje Napoli (20.45).
U francuskoj Ligi 1, u poslednjem meču 9. kola na "Parku prinčeva" sastaju se Pari Sen Žermen i Olimpik Marsej. U subotu, u okviru 2. kola ABA lige Crvena zvezda dočekuje Budućnost (17) u derbiju ove runde. U nedelju, Partizan gostuje Mega Leksu (17). (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.