CRVENO-BELI NA MUKAMA! Basnoslovna ponuda za najboljeg pojedinca Zvezdinog pohoda u Ligi šampiona!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

DA LI JE KRAJ?

CRVENO-BELI NA MUKAMA! Basnoslovna ponuda za najboljeg pojedinca Zvezdinog pohoda u Ligi šampiona!

Transfer koji su se Delije nadale da će biti izbegnut...

Objavljeno:

Milan Borjan bi mogao da napusti crveno-bele iako ga je generalni direktor Zvezdan Terzić etiketirao kao jednog od igrača koji su nezamenjivi i nisu na prodaju.

Kako MOZZART Sport saznaje, reprezentativnog golmana Kanade žele jedan klub iz Saudijske Arabije i jedan klub iz Francuske. Zvanične ponude tih klubova još nisu stigle na Marakanu, ali hoće uskoro i tada će rukovodstvo crveno-belih biti na mukama. Očekuje se ponuda vredna oko 3.000.000 evra koja će klub sa Marakane staviti na iskušenja.

Poznato je da Borjan ima ugovor do leta, ali da će on automatski biti produžen ukoliko odigra 66 odsto utakmice ove sezone. Međutim, crveno-beli žele da mu ponude bolje uslove, jer je sa oko 200.000 evra godišnje jedan od slabije plaćenih kada su nosioci igre u pitanju.

Priča se da on i dalje nije pristao na produžetak, što implicira da je nezadovoljan i novim novčanim uslovima.

Ponude od oko 3.000.000 evra bi se razmatrale na Marakani jer bi to bilo najbolje rešenje za sve. Borjan bi u inostranstvu dobio finansijske uslove kakve je očekivao na Marakani, a Crvena zvezda bi zaradila na njegovoj prodaji. S obzirom da je došao bez obeštećenja, da je napunio 31 godinu i da bi ušao u poslednju godinu ugovora, njegova prodaja iz finansijskog ugla bi delovala isplativo.

Ukoliko bi on otišao, na golu bi ga zamenio poprilično dobri Zoran Popović, dok bi njegova zamena verovatno postao Nikola Vasiljević iz Radnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.