PANTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: To je katastrofa! Užas za fudbal!
Danilo Pantić je žestoko kritikovao stanje na srpskim terenima, Foto: Starsport©

Traži promene

PANTIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: To je katastrofa! Užas za fudbal!

Mladi vezista crno-belih kritikuje s pravom očajno stanje terena na srpskim stadionima

Objavljeno:

Danilo Pantić je nedavno rekao da bi Partizan sigurno sakupio više bodova i imao više pobeda da tereni u Superligi Srbije nisu u očajnom stanju.

Te svoje reči je ponovio i na promociji kalendara crno-belih, poručujući da pod hitno mora nešto da se uradi na srpskim stadionima, pošto su tereni takvi da se na njima ne može igrati.

- Tereni su katastrofa. Bili su takvi i prošle sezone, to ću uvek govoriti da na tom planu mora nešto da uradi. Videli ste onu poslednju utakmicu Radnički Niš - Kruševac, ono je sramota za fudbal. Ne može da se trči po terenu, lopta ne ide... Ako su već takvi uslovi onda utakmice moraju da budu odlagane i da se radi na neki drugi način. Nije na meni da to pričam, ali generalno tereni su katastrofa. U sredini novembra smo imali sreće da nas vreme posluži i nadam se da će se to u budućnosti promeniti - rekao je Pantić.

Danilo Pantić smatra da se tereni u Srbiji moraju hitno srediti
Danilo Pantić smatra da se tereni u Srbiji moraju hitno srediti foto: Starsport©

On je rekao da tu ne može da važi ona izreka "kako njima - tako i nama".

- Užasno se osećam. To je kao da igrate fudbal na pesku. Sad u Lučanima kada smo igrali, vadite noge iz blata, za igru su uslovi nehumani. Postoji fraza "kako njima tako i nama", ali to nije opravdanje. Tereni su loši i svi se nadamo će tu nešto promeniti. Videli smo kako jedan teren u Subotici menja stvari i kako izleda na TV. Ne znam zašto i ostali ne bi mogli isto.

Danilo Pantić veruje da Partizan može da prestigne Crvenu zvezdu
Danilo Pantić veruje da Partizan može da prestigne Crvenu zvezdu foto: Starsport©

Kada je u pitanju nastavak sezone, vezista kluba iz Humske smatra da nije nedostižna prednost Crvene zvezde.

- Ništa nije nedostižno. Igra se još utakmica, nadam se da ćemo popraviti utisak u 2019. i da ćemo imati bolje rezultate i više sreće. Ja sam lično zadovoljan, uživam lepo mi je. Nedostaju bolji rezultati koji bi nam svima pomogli. Moji planovi su vezani za Partizan. Srećan sam ovde i do kraja sezone sigurno ostajem. Posle toga ćemo videti šta će biti. Ali što se tiče ovog prvog dela vezano je samo za Partizan - dodao je Pantić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.