GOTOVO! ZVEZDA POTVRDILA ODLAZAK: Crveno-beli ostali bez motora ekipe, iako su činili sve da ga zadrže!
Foto: Starsport©

zvanično

GOTOVO! ZVEZDA POTVRDILA ODLAZAK: Crveno-beli ostali bez motora ekipe, iako su činili sve da ga zadrže!

Kada se aktivirala otkupna klauzula iz ugovora, onda su Zvezdi bile vezane ruke

Objavljeno: 15:27h

Nenad Krstičić karijeru nastavlja u atinskom AEK-u. Vest o transferu je potvrdila Crvena zvezda.

Posle dana spekulisanja i priče da se iskusni vezista sve dogovorio sa grčkim šampionom i da je odbio produženje saradnje sa crveno-belima, sada je došla i zvanična potvrda.

Povremeni reprezentativac je želeo da pređe u redove kluba iz Atine koji je iskoristio izlaznu klauzulu iz njegovog ugovora i za obeštećenje od 500.000 ga je otkupio od crveno-belih.

- Nenad Krstičić je iskoristio izlaznu klauzulu od 500.000 evra i dogovorio sve sa atinskim AEK. Pomenutu klazulu je tražio kao obaveznu kada je potpisivao za Zvezdu kao slobodan igrač. Crvena zvezda mu je ponudila novi ugovor na 3,5 godina sa godišnjom platom od 500.000 evra neto i značajnim bonusima. On je od letos imao ponudu AEK i sada je odlučio da je prihvati. Zvezda je iskreno želela da ostane, a Nenadu želi sve najbolje u nastavku karijere - rečeno je iz kluba s Marakane.

Crvena lampica gosti u Sitiju zbog dva poraza u poslednja tri kola. Građani danas gostuju Lesteru, i pobeda je imperativ. Kvota na čistu dvojku je 1,35, a na pobedu sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lester - Mančester Siti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.