VARNIČILO NA SEDNICI IO SUPERLIGE! VULETIĆ: Vi iz Niša ste hodajući cirkus u srpskom fudbalu!
Vladimir Vuletić poručuje da će Partizan ići i pred sud u Lozani, ako bude bilo potrebno, Foto: Filip Plavčić

Još nema istupanja

VARNIČILO NA SEDNICI IO SUPERLIGE! VULETIĆ: Vi iz Niša ste hodajući cirkus u srpskom fudbalu!

IZ Humske poručuju da će se boriti svim pravnim sredstvima za ponavljanje meča sa Mačvom

Objavljeno: 10:15h

Partizan ne odustaje od namere da izbori ponavljanje meča protiv Mačve koji je prethodnog odigran po vejavici i snegu, sa upitnim uslovima za igru.

Iz Humske su zapretili da će istupiti iz Superlige, ali su u međuvremenu od toga odustali, međutim, najavljuju dalju borbu nakon što je direktor Superlige Vladimir Bulatović odbio njihov zahtev za ponavljanjem meča.

Potpredsednik kluba, Vladimir Vuletić, je rekao da istupanje iz takmičenja može biti samo krajnji potez kada budu iscrpeli sva pravna sredstva i najavio je žalbu Komisiji za žalbe.

Vladimir Vuletić je imao o verbalni sukob sa Dejanom Propadalom
Vladimir Vuletić je imao o verbalni sukob sa Dejanom Propadalom foto: Beta/Branislav Božić

- Nećemo iz nje istupiti dok ne iscrpimo sve pravne argumente. Naš dolazak na Izvršni odbor Superlige je bio mali korak za Partizan, ali veliki za pravo. Pošto je naša žalba odbijena na prvostepenom organu, kod direktora Bulatovića, idemo na drugostepeni organ, Komisiju za žalbe, kasnije možda i na IO FSS, pa ako treba i na Međunarodni sportski sud u Lozanu. Sudija Aleksandar Živković iz Niša je zloupotrebio svoja ovlašćenja, a ljudi iz Superlige su se oglušili o zahtev Partizana iz poluvremena tog meča da se utakmica prekine - rekao je Vuletić.

Tokom sednice Izvršnog odbora Superlige Srbije Vuletić je upao i u raspravu sa predstavnikom Radničkog iz Niša, Dejanom Propadalom.

- Taj gospodin je pitao kakav je ovo cirkus, na šta sam ga pitao, otkud da se baš on javi, kada su Nišlije upravo hodajući cirkus u našem fudbalu - ispričao je Vuletić šta se desilo.

Osim svoje nove žalbe, čelnici Partizana su podneli i zahtev za uvođenje VAR tehnologije u srpski fudbal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.